• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Pomagajte! Samsung galaxy s plus mi je yaglavio u cwm kada sam probao da instaliram rom preko odina, pre toga nisam imao CWM(za njega se zove feamod) ali ga je odin pri instalaciji instalirao, ali nije flešovao rom? Šta da radim, kako da ubacim drugi rom?
    in Opšta pitanja by (430 points)

    1 Answer

    +1 vote
    Auuu, gotovo, mozes da bacis telefon!

    Salim se. Udji lepo u taj CWM sto je instaliran tako sto dok je fon iskljucen pritisnes i drzis Home + Volume Up + Power (ili Power + Volume Up).

    Kad udjes u CWM, onda ides na Wipe Data, Wipe Cache, Wipe Dalvik Cache, nakon toga ides na Install from zip i odaberes rom koji si ubacio na karticu.

    Nakon toga restartujes recovery i nasmejes se koliko je ovo bilo lako.
    by (4.8k points)
    0
    imam problem, nemam nijedan rom na kartici. Imam samo Root sistem, a ne mogu da uđem da sada prebacim, ne znam kako da konectujem mob na komp, jer neće preko usb-a?
    0
    Povezi fon i telefon USB kablom, udji u CWM, ides na Mount and storage, kliknes zadnje Mount USB i prebacis na SD karticu rom.
    0
    Posto to nisam znao taj.nacin prebacio sam sd karticu na drugi mob, pa na nju rom, ali ni to nije upalilo. Na kraju sam preko Odina flesovao dva tri roma i uspeo da ubacim broodrom rc2 koji je odlican. Hvala ti na pomoci u svakom slucaju.
    css adaptation by ::eboye::
    ...