• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Nakon više o tri meseca korišćenja Samsung Galaxy S plusa, imam par pitanja. Zašto mu se ekran pali tako sporo iz stendbaja nakon prtiska dugmeta (sa Desrie-om je bilo znatno brže) Koji bi rom bio najbolji za svakodnevnu upotrbu (trenutno sam na Arcy' S romu) i da li je moguće instalirati Htc sense rom na njega, jer mislim da bi to rešilo sve moje probleme? Hvala.
    in Opšta pitanja by (430 points)

    1 Answer

    0 votes
    Ne verujem da postoji Sense ROM za Samsung uređaje. To što se sporo pali iz standby-a je verovatno zato što je CPU miniminalna frekvencija postavljena jako nisko, tako da je zapravo telefon jako spor kad nista ne radi. Ovo je dobro za bateriju, ali uspori bas u situaciji standby-a.
    by (49.5k points)
    0
    Mislim da nije do toga. Čini mi se da su ugradili neki prednapon, kao kod novih televizora, pa mu onda treba malo vremena da uključi ekran. Našao sam aplikaciju koja to rešava. Ipak pošto sam bio vlasnik Htc Desire telefona ne mogu da razumem kako S + koji je znatno jači ima tih problema. Zato sam mislio da probam Sense. Da li za S+ postoji neki Aosp rom? Primetio sam da ima dobar hardver da lepo prima sva podešavanja, samo kad bi se još neko setio da posveti više pažnje ovom modelu u developerskom smislu. U suštini tražim alternativu Cyanogen-a za S+. Trenutno sam na Romu Brodroom Rc3 rev2 koji je dobar ali nije Cyanogen
    Aosp Rom za Galaxy S plus?
    css adaptation by ::eboye::
    ...