• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Skoro sam kupio HTC Hero i zanima me da li znate zasto mi ne radi navigacija. Da li nesto nisam aktivirao ili je nesto drugo u pitanju. Kada hocu da pokrenem iGO navigaciju pise mi: "Please insert your SD card containing iGO content files" a vec imam instalirano na kartici, a kada pokusam da pokrenem navigaciju preko Car home pise Activity not found. Ako mozete da mi pomognete bio bih vam jako zahvalan.
    in HTC Hero by (1.1k points)

    1 Answer

    0 votes
    na SD kartici je potrebno da imas iGO folder koji sadrzi licencu i ostel fajlove potrebne za rad. Ili si stavio u neki folder taj iGO folder ili licenca nije za tu verziju iGO aplikacije. Iz Car home ako pokreces navigaciju, on ti ne pokrece po default-u iGO vec HTC navigaciju ili Google maps, posebno moras dodati iGO u listu.
    by (49.5k points)
    0
    Evo sada sam pogledao na kartici preko racunara i nigde ne mogu da nadjem taj folder. A ne razumem zasto onda kada preko telefona odem u aplikacije i pogledam iGO pise da je instalirana na memoriskoj kartici. Kako onda da je instaliram?
    0
    Pa, instaliras apk ... a sadrzaj na SD karticu iskopiras ... to bi trebalo da se dobije u paketu ;)
    0
    Ali ja sam dobio tako telefon. Nije bio nov kada sam ga kupio. A taj od koga sam kupio kaye da nije uopste koristio navigaciju. Pa me sada yanima kako da je opet instaliram.
    0
    Kada "kupis" iGO ... dobices apk i SDCard folder u kom se nalazi iGO folder. Instaliras apk, prekopiras iGO folder na SD karticu, pokrenes iGO ... trebalo bi da ti bude registrovan ... dalje ako budes hteo da ubacujes mape, poi-e itd. potrebno je da iskopiras u odgovarajuci folder. U Car Home aplikaciji, dugim klikom na prazno polje i onda dodaj iGO i imaces ga kao precicu u Car Home. Hero sam po sebi nema navigaciju sem Google Maps kod koje ne radi navigacija u Srbiji. Kod nas radi jedino iGO ... da ja znam.
    css adaptation by ::eboye::
    ...