• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Imam rutovan wildfire, pre nekog vremena sam instalirao v6 supercharger i 3G turbocharger i posle par dana kad god se prikaci na 3G on pocne da se restartuje non-stop i nece da podigne sistem. Izvadio sam karticu i upalio telefon i obrisao ove dve skripte ali i dalje kad god se prikaci na 3G on krene da se boot-uje. Molim za pomoc.
    in HTC Wildfire i Wildfire S by (170 points)

    1 Answer

    0 votes
    Stvarno ne znam sta te skripte rade, ali mozes da probas ili restore na neku prethodnu varijantu ROM-a koja je radila normalno (pretpostavljam da si stavio custom ROM (i recovery) jer imas root, ali je pretpostavka majka zajebu (ups) - a ti nisi precizirao) ili prosto uradi ponovo flash ROM-a, ako nisi uradio back up.

    Mozes, takodje, da probas da dobijes pomoc tamo gde si nasao pomenute skripte. Ne znam da li si imao odgovarajucu verziju operativnog, odgovarajuci HBOOT - sta je izazvalo probleme, ukratko. Zato je vazno dati sve relevantne podatke, kad postavljas pitanje - da bi neko mogao da nadje odgovor. Ovako, sve je pipanje u mraku, ili standardna "obrisi pa iz pocetka" procedura, koja kosta vremena, a moze da kosta i podataka...

    Ovo je, uostalom, tako cesto mesto da bi direktori trebalo da se zainteresuju za to.

    Naterajte korisnike da ostave podatke o telefonu prilikom postavljanja pitanja, moj predlog naravno. Vidim da imaju mogucnost izbora kategorije (sam nisam postavljao pitanja do sad, pa ne znam tacno proceduru, razumite me), ali ne i obavezu, ali sama kategorija nije dovoljna. htc Desire moze da bude na 3 razlicita Androida, sa 50 razlicitih Sense i nonSense ROMova, da ne pominjem recovery, HBOOT, RADIO - sve to onaj ko jeste instalirao moze da navede relativno jednostavno, a znacilo bi mnogo prilikom odgonetanja sta se, pobogu, desilo.  A ne ovako, "nervira me kliktanje kad kucam sms". Super. Samo da pozovem vidovitu Zorku, i odma' odgovaram...

    Opciono, dajte mogucnost preciziranja prilikom registracije. Ono sto bih ja voleo da vidim je: telefon, Android X.X.X, root (da/ne) custom recovery (da, koja, ne), ROM. To je 5 podataka, nije previse, vecinu je moguce iz glave izvaditi, a ostale iz Settings/About.

    Kernel, Radio i HBOOT mozemo i da preskocimo, oni koji  tamo zalaze najcesce znaju da treba da daju neki podatak pre no sto dobiju bilo kakav odgovor.

    /rant, i nije direktno @predrag ovo bilo upuceno, vise je opste mesto...
    by (13.5k points)
    0
    Hehe, hvala na sugestiji, dodao sam polja za profile ... mada mislim da to niko nece popunjavati Moracu nekako da naglasim da nece dobiti odgovor ako to ne popune
    0
    Postovani korisnice, u cilju poboljsanja usluge Pitanja i Odgovori, molimo te da odgovoris na nekoliko pitanja:

    (pitanja)

    Ti naravno mozes da ignorises nasa pitanja, ali su jake sanse da cemo onda mi da ignorisemo tvoje. Have a nice day, i uzivajte u boravku na srbodroid.com!

    Mreza je lepo, ali surovo mesto. Sto pre se to ukapira, lakse. my 2c.
    0
    Hmm, nisam siguran kako to da dodam, a da ne menjam core sistema ... videcu ... nego da ne idemo off topic ;)
    css adaptation by ::eboye::
    ...