• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  11.9k users

  0 votes
  Telefon mi je juce ponudio update Androida na verziju 2.3.6 i ja sam je instalirao,medjutim kada udjem u swype tastaturu od ponudjenih jezika nema vise srpskog a u prethodnoj verziji se nalazio srpski.Da li nekako mogu da vratim srpski medju ponudjenim jezicima? Unapred zahvalan.
  in Samsung Galaxy Y by (150 points)

  1 Answer

  0 votes
  Problem je u tome sto je sa tim update-om stigla i neka druga verzija Swype-a koja nema srpski jezik.

  Tvoj operater kog koga si kupio telefon je trebao pre nego sto je pustio ovaj update da ga prepakuje i ubaci verziju Swype-a sa srpskim jezikom, ali naravno bas ih briga da to rade... niti su verovatno razmisljali o tome. Oni su dobili update od Samsunga i pustili ga. Znaci problem je u operateru koji ne misli na korisnike.

  Trenutno beta verzija Swype-a podrzava srpski jezik

  http://beta.swype.com/android/supported/

  Ti imas dve mogucnosti:

  1. Da se zalis operateru i zahtevas da ti omoguce Swype sa srpskim jezikom jer su ti tako prodali telefon ;)  Oni bi trebali da prime telefon na servis i instaliraju ti Swype sa srpskim

  2. Posto Sg y dolazi sa build-in Swype-om, ne mozes da je tek tako deinstaliras i instaliras drugu verziju. Ako telefon rutujes, onda ces moci uz par hakova da to ipak uradis sam za tvoj telefon. Ali onda gubis garanciju.
  by (11.4k points)
  0
  Ne bih da rutujem telefon jer ne zelim nesto da zeznem a telefon nisam uzeo kod operatera vec u slobodnoj prodaji.Nema veze u svakom slucaju hvala.
  css adaptation by ::eboye::
  ...