• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Telefon mi je juce ponudio update Androida na verziju 2.3.6 i ja sam je instalirao,medjutim kada udjem u swype tastaturu od ponudjenih jezika nema vise srpskog a u prethodnoj verziji se nalazio srpski.Da li nekako mogu da vratim srpski medju ponudjenim jezicima? Unapred zahvalan.
    in Samsung Galaxy Y by (150 points)

    1 Answer

    0 votes
    Problem je u tome sto je sa tim update-om stigla i neka druga verzija Swype-a koja nema srpski jezik.

    Tvoj operater kog koga si kupio telefon je trebao pre nego sto je pustio ovaj update da ga prepakuje i ubaci verziju Swype-a sa srpskim jezikom, ali naravno bas ih briga da to rade... niti su verovatno razmisljali o tome. Oni su dobili update od Samsunga i pustili ga. Znaci problem je u operateru koji ne misli na korisnike.

    Trenutno beta verzija Swype-a podrzava srpski jezik

    http://beta.swype.com/android/supported/

    Ti imas dve mogucnosti:

    1. Da se zalis operateru i zahtevas da ti omoguce Swype sa srpskim jezikom jer su ti tako prodali telefon ;)  Oni bi trebali da prime telefon na servis i instaliraju ti Swype sa srpskim

    2. Posto Sg y dolazi sa build-in Swype-om, ne mozes da je tek tako deinstaliras i instaliras drugu verziju. Ako telefon rutujes, onda ces moci uz par hakova da to ipak uradis sam za tvoj telefon. Ali onda gubis garanciju.
    by (11.4k points)
    0
    Ne bih da rutujem telefon jer ne zelim nesto da zeznem a telefon nisam uzeo kod operatera vec u slobodnoj prodaji.Nema veze u svakom slucaju hvala.
    css adaptation by ::eboye::
    ...