• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    na arc s telefonu kada sam ga dobio ima precica za mc afee antivirus... valjda se dobija na svima. sad moje pitanje je da li ga treba instalirati ili ne msm uvek valja imati neki antivirus ali ne znam koliko virusaa i cega sve ima za android pa trebali instalirati i jos mozda najvaznije koliko ce mi "ubiti" performanse telefona ako bude radio...

     

    a drugo pitanje da ne otvaram dve teme odjednom je da li koristite navigaciju na ovom telefonu, i koju??? obicno se prica kada je android u pitanju o "Igo" navigaciji mada cisto da vidim sta vi predlazete i da li imate neki link za skidanje...

    ne bojim se googlanja ali ako neko vec ima sacuvano valjda nece biti tesko dva tri klika i da to podeli ovde...
    in Sony Ericsson Xperia arc i arc S by (2.0k points)

    1 Answer

    0 votes
    Pozdrav,

    ja licno ne koristim nikakav antivirus, posto je osnova Androida Linux koji dosta zasticen. Postoje virusi, ali uglavnom sa alternativnih marketa ili ako skidas krekovane aplikacije. Mozes probati da ga instaliras, ako ti se ne svidi, mislim da mora postojati opcija da ga iskljucis ;)

     

    Sto se navigacije tice, jedino iGO ima punu podrsku za Srbiju sto se mapa tice, sve ostale navigacije nude Mayor Roads ili ti samo autoputeve.
    by (49.5k points)
    0
    hvala eboye na odgovoru... sad sledi naredno pitanje

     

    imas li link za igo za moju rezoluciju odnosno 480x854 ako se ne varam ili ako nemas bar neki savet gde mogu da nadjem program mape glas... sve ono sto treba  za ovu zemlju... ili mi preostaje google i trazenje?
    0
    Nemam za tu rezoluciju, a u svakom slucaju ne bih ni postavljao jer ne dozvoljavamo warez na sajtu. Sto zbog podrske developerima, sto zbog toga, sto bi nas sa servera sutnuli ;)
    css adaptation by ::eboye::
    ...