• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Imam htc desire hd sa fabričkim romom koji je upgrade-ovan na 2.3.5 andorid. to je sve telefon odradio sam. Čuo sam da postoji ice cream sandwich za desire hd. Interesuje me jel mogu taj da ubacim u svoj desire hd i kako pošto ne znam dal moram prvo da rutujem telefon pa da ubacim ics ili će mi to samo doći kao neka extenzija kao što mi se sam upgrade-ovao na 2.3.5. android. jel ics ustvari novi rom koji ako ubacim gubim postojeći 2.3.5 android ili je to u sklopu ovog fabričkog koji je već u telefonu? pozdrav
    in HTC Desire HD by (130 points)

    1 Answer

    0 votes

    Ice Cream Sandwich bi trebao da stigne na Desire HD u narednih mesec/mesec ipo kao zvanicni apdejt. Apdejtovace ti se telefon na isti nacin kao i do sada. Nisam siguran da li ce se gubiti podaci prilikom tog apdejta, ali mislim da ne bi trebalo.

    Trenutno postoji nekoliko Custom ROM-ova za DHD: IceColdSandwich, MIUI, One-V port ... Medjutim ovo nisu oficijelni, vec custom. Ukoliko zelis da njih probas, morao bi da uradis downgrade, root, s-off i radio s-off kako bi ih instalirao. U ovom slucaju bi gubio garanciju. Ali nisam siguran da li postoji lak downgrade sa 2.3.5 verzije na verziju koja moze da se otkljuca.

    Mozes probati Ace Hack Kit, ako zelis da otkljucas telefon, on bi trebalo da radi. Zatim instaliras ClockWorkMod Recovery preko ROM Manager-a i onda flash-ujes ROM koji zelis.

    by (49.5k points)
    0
    hvala puno na razjašnjenju i ovako brzom odgovoru. sad mi je jasnije dosta toga pošto su me podaci nađeni na internetu zbunili skroz....
    0
    Nema na cemu, uvek pomognem ako znam kako
    css adaptation by ::eboye::
    ...