• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Imam tel. LG e400 android 2.3.6 koji nije rootovan i nikako ne uspevam da instaliram aplikacije na SD karticu, vec sve aplikacije instalira u telefon i doslo je do toga da nemam vise sistemske memorije. Jel postoji neki program kojim bih mogao da namestim "default" instaliranje na SD karticu ili pak da pomerim aplikaciju u SD karticu?
    in LG Optimus GT540 by (260 points)

    1 Answer

    0 votes
    moraces da ga root-ujes, bez toga ne moze.

    jel postoji opcija u okviru aplikacija da ih pomeris na memorisku, tj kad udjes u setings pa na manage aplications izbacuje spisak aplikacija koje su instalirane, pa u bilo koju kad udjes trebalo bi da imas opciju "move to sd". probaj to na svaku aplikaciju da uradis, on ce ti prebaciti veci deo fajlova na memorisku, nece sve, neki fajlovi moraju da ostanu i na sistemsku memoriju,a li veruj mi oslobodice ti dosta prostora, ja tako radim.
    by (7.2k points)
    0
    AKo te mrzi rucno da ulazis u svaku aplikaciju i klikces "move to sd", instaliraj ovu aplikaciju https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd koja ce ti ponuditi sama sta sve moze da se prebaci na SD.

    Sistemske aplikacije (one sto su dosle preinstalirane na telefon) mogu da se obrisu tek nakon rutovanja telefon kao sto je pedjakis rekao. To se radi sa Titanium backup aplikacijom ili Root Uninstaller.
    css adaptation by ::eboye::
    ...