• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Pre nego sto sam instalirao custom rom lewa 12.03.30 na mom huawei u8500 imao sam razne druge custom romove pa i stariju verziju lewa roma 12.02.17. na svim romovima mi je bez problema radila mem kartica, tj kopirao je fajlove ok, ali od kako sam ubacio gore navedeni lewa 12.03.30 prilikom povezivanja sa kompom sve je ok do trenutka kad stisnem "paste", tad mi kaze cant copy, remowe write protection.

    iskreno, neznam kako to da uradim, pomozite mi

    nadam se da sam dao dovoljno informacija.

    mada moram da napomenem da se javio i neki problem prilikom povezivanja telefona sa kompom prvi put, nije hteo da instalira drajvere kako treba, ali sa drugim romovima pre toga sam sve lepo instalirao.

    mozda pomoc i oko toga

    hvala unapred
    in Custom ROMovi by (7.2k points)
    recategorized by

    1 Answer

    0 votes
    Ako ti je izbacio gresku prilikom instalacije drajvera, to je 99% problem. Pogledaj u device manager-u (desni klik na my computer > manage > device manager) i ako imas zuti trougao (bar jedan) potrebno je da instaliras drajver za taj uredjaj (telefon mora biti spojen na komp dok ovo proveravas).

    Ne znam za Huawei telefone koji je softver neophodno instalirati kako bi se instalirali drajveri, ali probaj da nadjes na njihovom oficijelnom sajtu, sigurno ima.
    by (49.5k points)
    0
    resuio sam problem, instalirao sam novi rom, koji je  po svemu sudeci bolji od lewa roma. a karticu kad ubacim u huaei prikazuje je kao praznu, ali kad udjem u recovery tad mi na kartici ocitava sve ono sto sam imao pre formata, cak hoce da instalira zipovane fajlove, tipa raznih romova koje sam imao na kartici, nista mi tu nije jasno. ubacio sam novu karticu pa koristim nju,a li voleo bih i da staru vratim u normalu.
    0
    Hmm, mozda da probaqs da uradis scandisk kartice na kompu, moguce da nisi radio safely remove kada se nesto kopiralo, pa se uz**bala malo
    css adaptation by ::eboye::
    ...