• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Imam LG GT540 Android 2.3.7 LEWA i imam problem vezan za galeriju odnosno quickpic. Kada udjem u galeriju aplikacija se automatski zatvori i vrati me na pocetni ekran,a u notification baru pise da je reinstaliram sa Android marketa.Medjutim,kada odem na Android market i probam da reinstaliram galeriju on mi prijavljuje da prvo obrisem postojecu verziju pa onda da instaliram.Ali kako je obrisati kad je to sistemska aplikacija?Probao sam i drugu varijantu da skinem aplikaciju sa neta u komp i onda je prebacim na fon i instaliram odnosno replace,ali kada stisnem dugme install u Astr-u on prijavljuje da nije instalirana (Application not installed).Skidao sam vise takvim aplikacija ali uvek isto Application not installed.Imali neko resenje...
    in LG Optimus GT540 by (710 points)

    1 Answer

    0 votes
    ja koristim lewa rom na huawei u8500, kad sam ga prvi put fleshovao takodje mi quickpic nije radi, ali nije mi trazio da ga skidam sa neta, vec samo kaze da ne radi i zatvori se. slucajno sam na market otiso da pogledam i naso sam quickpic i kad sam uso tamo mi je pisalo "update", ja sam to i uradio, skinuo sam update, onda se on instalirao i nakon toga mi je quick pic proradio i sad radi bez problema.

    drugacije neznam kako da ti pomognem. znaci probaj da ga udejtujes

    pa mi javi, pozdrav
    by (7.2k points)
    0
    S obzirom da imas custom ROM, instalira Root uninstaller i mozes ukloniti sistemsku aplikaciju, a potom je lepo ponovo instaliras. Ali pre toga pokusaj ovaj update sto ti je pedjakis predlozio.
    css adaptation by ::eboye::
    ...