• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Telefon je super radio, a odjednom je poceo da se koci i zabada! Ponekad mu je potrebno 3/4sec da udje u imenik i jos hiljadu stvari... Nece ni da se "Update" na noviju verziju... Da li neko moze da mi pomogne kako da ga sredim?!
    in HTC Tattoo by (120 points)

    2 Answers

    0 votes
    Kao i racunari i android telefoni umeju nekad da se preopterete, probaj ako vec nisi restart telefona, ako ne koristis probaj neku app kiler aplikaciju (jedna dobra je bas pod tim nazivom), ako ni to ne uspe probaj factory reset. Moras imati na umu da ako radis factory reset obrisaces sve podatke sa svog telefona pa je dobro uraditi bekap istih.

     

    Ako ni to ne urodi plodom onda mozes razmotriti mogucnost rutovanja telefona i stavljanja costum rom-a....
    by (2.0k points)
    0 votes
    Ne mozes da uradis update zato sto ga pede** iz Htc-a nisu izbacili. Rutuj ga, ubaci mu custom rom i radi k'o lud. Licno posedujem Tattoo, clockovao sam ga i super radi. Ako zelis Sense, imas 2.2(sve radi i taj ja koristim) i 2.3(ne radi kamera i jos nesto, ne mogu da se setim). A to sto ti koci..Pa ipak je to tattoo, a ako hoces da oslobodis malo rama, imas na marketu FMR Memory Cleaner, ili upotrebi task manager kao sto je ledu rekao. Mozes i da ocistis telefon od nepotrebnih aplikacija.
    by (6.4k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...