• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  32.4k users

  0 votes
  E ovako ljudi imam veliki problem.Imam Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 i pokusao sam da instaliram noviji kernel ovaj ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1545793 ).I instalirao sam ga iz rikaverija,ali sada nastaje problem,kada se zavrsila instalacija zhtevalo je restart i sada mi telefon stoji na LG logu.Ne mogu da udjem ni u rikaveri ni u fastboot.Stoji samo na LG logu.Jedino gde mogu da udjem(probao sam) je download mod.Ima li mu spasa??!!!
  in LG Optimus GT540 by (710 points)

  2 Answers

  0 votes

  Ja bih probao da u Download Modu flešujem neki ROM ... ne sećam se više kako ide sa tim telefonom, ali imaš ovde uputstvo u kom ima felšovanje ROMa u Download modu. Flešuješ i onda nastaviš po uputstvu dok ne dođeš do nekog stanja da imaš recovery ;)

  by (49.5k points)
  0 votes
  To sto eboye hoce da kaze je skines KDZ updater sa tog linka koji je stavio i onda stavis telefon u download mode i flashujes KDZ file i onda imas android 2.1 sa fastbootom onda udjes u fastboot i flashujes recovery ;)

  i nemoj da pokusavas da stavljas kernele za druge telefone zato sto imaju drugaciju konfiguraciju (razlicit procesor,ram memoriju,etc) i zbog toga ili nece raditi ili ce da ti pravi takve bagove ;)
  by (2.0k points)
  css adaptation by ::eboye::
  ...