• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Ne mogu da podesim da mi se cuje ton kada stize poruka? Pokusao sam na sve nacine i iz SETTINGSA i iz poruka pa u settingsu....Dali postoji jos neki nacin, koji mozda nisam pokusao?
    in Samsung Galaxy S3 by (120 points)
    0
    Samo ukljuci Notification u gornjem padajucem tabu (Gde ukljucujes Wi-Fi, GPS ,Sound itd)
    0
    Jesi li uspeo da namestis zvono? i ja imam isti problem...

    2 Answers

    0 votes
    ako mislis na neku melodiju koju ti zelis da postavis iz tvoje mp3 kolekcije, onda je moguce da nisi sve probao, na kraju za tako nesto imas i aplikacije sa marketa kojima ces uspeti da postavis mp3 za melodiju porukje. ali ako mislis na to da ti se uopste ne cuje ton kad stize poruka tj "mute" je ukljuceno ili "siletnt" is on, e u tom slucaju verujem da si sve probao, jer tu nema neke filozofije. SIII koristi ICS 4.0.4 tako da su podesavanja za sounds vrlo prosta i jasna. sacekaj da ti jos neko odgovori.
    by (7.2k points)
    0 votes
    Jesi probao u SMS aplikaciji da odes na settings > notifications > choose ringtone?

    Takodje probaj da u npr zedge aplikaciji skines neku melodiju i postavis je kao notifikaciju.
    by (49.5k points)
    0
    Ne za mp3, i to sam uspeo normalno da ubacim....nego ni jedna se ne cuje.Pokazuje mi kao da je sve podeseno kako treba i koja je melodija postavljena, telefon nije postavljen na mute.....ali kad mi stigne porkuka, ekran se upali na kratko i poruka je tu ali nemam cak ni obavestenje na vrhu ekrana 0.o .....kad se ekran ponovo ugasi plava led lampica me regularno obavestava da sam dobio neku poruku, ali tona i dalje nema :-( Smorio sam se naj strasnije :-( Ton za pozive sasvim normalno radi.... uhhh
    0
    Hmm, a da probas da u menu > settings > sound > volumes proveris da li je stisano zvono za notifikacije? Ne pada mi nista drugo na pamet. Ja bih probao i neku SMS aplikaciju, npr. GO SMS, pa da vidis da li ce tu da radi notifikacija.
    0
    Ma proverio sam i to :-( Ajd videcu sa nekom aplikacijom.....pa ako ne, ne preostaje mi nista drugo nego da odem da se svadjam malo sa njima....ipak za ove pare to je ne prihvatljivo...
    0
    Meni radi - nije na svim telefonima. Jel ti cekirano "Vibration and sound" u Sound podesavanjima?
    0
    Brate imam isti problem na S3 neznam sta da radim..sto kaze ovaj smorio sam se do kraja....pomagajte
    0
    Nema leka....teram ga u samsung servisni centar danas pa cemo videti sta ce da kazu.Mada predpostavljam da ne mogu nista drugo osim da reinstaliraju softver....a meni ne pada na pamet da ga ostavljam u servisu posle nedelju dana sto sam ga kupio....tako da ce biti svadje sigurno....
    0
    Cekaj_stani, kakav servis centar... Meni radi, aj proveri jos ovo, pa ako ne radi prepisacu sva svoja podesavanja vezana za zvuk koja sam do sad nasao (ima ih mnogo, realno)

    1. U Settings/Sound/Ringtone and Notification/Sound and Vibration je checkirano?

    2. U Messages/Settings/Notification Settings checkirano je "Make sound and show icon in status bar when you recieve messages" ?

    3. U Settings/Sound/General/Volume nije mutiran Notification?
    0
    Pošto pratim razvoj IceColdSandwich ROMa, skoro je bio problem za koji se mislilo da je do ROMa, ali se ispostavilo da je do podešavanja. Ne znam da li Samsung TouchWiz ima tu opciju, ali vredi napomenuti.

    Pogledaj da li postoji opcija Quite Hours ili ti "Tihi Sati" ili kako već može biti prevod. Znači tu se podešava kada telefon da ne zvoni, tj. koji profil zvuka da se koristi. Problem je nastao što sistem nije prebacivao profil koji je stišavao zvuk na "normalan" profil. Pogledaj da li imaš ta podešavanja, možda je problem slične prirode.
    0
    Sadame Molim te kazi mi sta si uradio i dali ti je u opste proradilo zvono....

    I ja imam isti problem ...
    0
    Vidim da još niko nije dao odgovor za ovaj problem, a ja sam ga upravo rešio na ženinom telefonu. Naime, za sve ovo vreme kako joj nije radio zvuk, u levom gornjem uglu stajao je nekakav čudan znak u vidu strelice sa minusom ili crticom. Rešenje problema je vrlo jednostavno: povucite prstom ekran odozgo nadole da vidite sve funkcije na vrhu ekrana. Stisnite "Notification i" da pozeleni i problem rešen. Istog časa ćete ponovo čuti zvuk dolazeće poruke. Pozdrav svima.
    0
    U stvari, neko je već dao odgovor, ali je zvučao vrlo jednostavno, pa verovatno niko nije poslušao. Da, padajući meni dole i klik na notification.
    css adaptation by ::eboye::
    ...