• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  0 votes
  Imala sam instaliran Skype, i aplikacije se skroz poremitila pa sam je obrisala i htela ponovo da je instaliram, ali kada sam pokušala neće i kaže kako nema dovoljno memorije, a imam još 6 gb.. nije mi jasno zbog čega je to, i ako neko može da mi kaže šta treba da uradim da bi instalirala Skype.

  Hvala unapred.
  in Samsung Galaxy S Plus by (120 points)

  1 Answer

  0 votes
  Koji telefon imas, koji android koristis, jel 6gb na internoj memoriji ili na memoriskoj kartici?
  by (7.2k points)
  0
  Imam Samsung I9000 Galaxy  S, 8gb, na memorijskoj imam 2gb (ali telefon mi je skoro i prazan kao i memorijska jer  nemam mnogo aplikaciji niti fajlova). Fabrički android 2.1, 2.3 (tako piše tamo, ja se ne razumem mnogo u to ) Negde sam pročitala na netu baš to za skype, kao "nemojte da se zeznete da obrišete aplikaciju jer je nećete ponovo instalirati bez čišćenja root-a ili master reset-a." A ja ne znam ništa od toga šta je.. :/
  0
  znaci u tom grmu lezi zec, ako si tako proitala onda je verovatno to problem. e sad, posto neznas nista o root-u onda najbolje da uradis master reset, a to ti vraca telefon na fabricka podesavanja kao kad si ga kupila. jedino pre toga sacuvaj sve svoje podatke, kontakte, sms-ove itd, jer ce ti to sve pobrisati. tebi je jedino bitno da se telefon resetuje zbog aplikaciskih podesavanja. nakon toga ce ti se skyp verovatno ponovo instalirati.
  0
  A jel postoji sansa da sacuvam sms-ove npr u telefonu? posto mi se sve obrisalo i skoro bilo ne bih ponovo da se desava isto xD hvala puno!
  0
  Skini aplikaciju MyBackup sa marketa, i preko nje sve sto ti treba backup-uj. Kad uradis master reset, ponovo je instaliraj i uradio restore ;)
  css adaptation by ::eboye::
  ...