• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    in HTC Wildfire i Wildfire S by (150 points)

    2 Answers

    0 votes
     
    Best answer
    Udjes u Menu->Settings->Aplications i onda udjes u neku aplikaciju koju si skinuo i imas opciju Move to SD. Kliknes na to i aplikacija ce preci na sd karticu vecim delom ali ipak manji deo podataka ce ostati na internoj memoriji.
    by (11.4k points)
    0 votes
    a mozes i da rootujes telefon, pa preko clockworka napravis ext particiju na kartici, pa instaliras link2sd i onda sve ide na tu particiju, a mem telefona ti ostaje uvek slobodna. ja sam tako uradio. mada i gornji predlog nije los, ali ipak deo aplikacije ostaje na mem telefona.
    by (7.2k points)
    0
    Znam to za SETTINGS,ali meni je zatamnjena opcija  za prebacivanje na karticu,a ne znam iz kojih razloga,tako da ne mogu na to da kliknem. Ovaj drugi predlog je za mene "spansko selo" tako da ako uskoro nista ne uradim moracu da odem na fabricki reset.
    0
    ma znam, za sve nas je to nekad bilo spansko selo, ali malo po malo svi se tome nauce, samo se malo vise angazuj i nece biti problema. na ovom sajtu imas sve o tome, idi na cesto postavljena pitanja pa ces se sa svime upoznati. a onda posecuj i druge forume sa raznim uputstvima, pa ces sve nauciti.
    css adaptation by ::eboye::
    ...