• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Imam Samsung galaxy s plus,firmware 2.3.5 i od pre par dana ne mogu da skidam nikakve aplikacije sa marketa,kao ni da azuriram postojece.Izlazi mi na ekranu da je doslo do neke greske (905).Da li to mogu nekako sama da resim?Hvala unapred
    in Samsung Galaxy S Plus by (160 points)

    2 Answers

    0 votes
     
    Best answer
    by (49.5k points)
    selected by
    0 votes
    Ako si instalirala novi rom u zadnjih nekoliko dana, onda je to problem jer je potrebno neko vreme da google play ukapira koji uredjaj koristis, meni se to jednom desilo, i 2 dana mi market nije radio. a ako nije to slucaj, onda probaj da obrises data i cash iz aplikacije, mozda ga kolicina podataka koju aplikacija upamtila koci.

    Settings>applications>manage applications>google play> delete data i cash
    by (7.2k points)
    0
    Nisam instalirala novi rom....tako da verovatno nije to problem...ovo sto ste naveli dole sam odradila,sacekala par dana i...nista...i dalje ne radi,ali hvala u svakom slucaju
    0
    hmmm, neznam sta bi onda moglo da bude. s druge strane, neznam kako bih ti pomogo da opet instaliras market s obzirom da ti telefon nije root-ovan (otkljucan)

    ili sacekaj da ti neko drugi da odgovor, ili ponovo postavi pitanje i lepo u samom pitanju naznaci gresku koja ti izlazi da bi neko od iskusnijih mogo da ti da odgovor.
    0
    Pronasla sam resenje na youtube.  Settings-Applications-Manage applications-All-Google Play Store-Uninstall updates ....i uspelo je. :-)
    0
    joj, tacno. kako sam na to mogo da zaboravim, hehehehe

    odmah nakon wipe data and cashe proba se i uninstal update. heheheh

    super sto si uspela
    css adaptation by ::eboye::
    ...