• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Da li mi je telefon mozda brikovan? Jer kada hocu da uradim factory reset on mi ispise -- Wiping data . . . Formatting /data . . . E :format_volume: rfs format failed on /dev/stl11 Formatting /cache . . . Data wipe complete. Napominjem da ga nisam rutovao i ako moze nesto da se uradi u kucnoj radionici ili mora u servis?
    in Samsung Galaxy Y by (150 points)

    2 Answers

    0 votes
    Ne brini se telefon nije brickovan, da jeste ne bi mogo da ga upalis uopste.

    pa nisi napisao dal na kraju odradi factory reset kako treba, tj kad se restartuje jel telefon kao kad si ga kupio ili ne?

    a s druge strane ono sto si napisao deluje mi kao da nije mogo da obrise podatke sa neke particije, a koja stvarno neznam.
    by (7.2k points)
    0
    Ne, ispise mi tu gresku i samo tako stoji a kada hocu da ga resetujem pise mi nesto failed to mount reboot. Nasao sam na netu da ga flashnem preko odina ali pomalo me je strah da ne pogresim nesto.
    +1 vote
    Telefon, kao sto pedjakis rece, sigurno nije brikovan, ali ako odbija da uradi factory reset, verovatno jeste rootovan/instaliran custom ROM. Ima root checker app na Google Play, probaj je. Takodje, u Settings/About/Software obicno pise ime ROM-a. U takvoj situaciji nije moguce uraditi factory reset - umesto toga ides u recovery, uradis full wipe, dobijes isto to. Mozes i da instaliras ponovo isti (ili neki drugi) ROM (samo pazi da je za tvoj uredjaj), takodje isti efekat. Ovo sve pod pretpostavkom da ti je telefon polovan - ako nije, ja se varam, a ti treba da ga reklamiras, nov uredjaj mora bez problema da radi factory reset.
    by (13.5k points)
    0
    Resio sam problem flashovanjem stock roma preko odina.
    css adaptation by ::eboye::
    ...