• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +2 votes
    Imam problem sa telefonom iz razloga sto mi sat ne radi kada je telefon zakljucan.Kada radim nesto na telefonu i koristim ga sat ide sve normalno,cim se telefon zakljuca sat stane i ostane mi vrijeme od kada je telefon zakljucan.Telefon sam kupio ima par dana,i odma sam instalirao update za softwer.Nakon sto je nastao ovaj problem pokusao sam sa hard resetom nekoliko puta,i nema sta nisam sve uradio da rijesim problem.Ali i dalje dok koristim telefon vrijeme ide cim ga zakljucam sat stane.Jako bih cijenio u koliko bi mi neko mogao pomoci da rijesim ovaj problem,ili makar da me savjetuje sta da radim.Unapred zahvalan.
    in Samsung Galaxy S3 by (150 points)
    –1
    meni se po nekad desi slicna stvar. kad kliknem dugme za zakljucavanje, on kao da upamti to vreme, e onda kad upalim ekran (bez otkljucavanja) sekundu ili dve stoji to vreme, a onda se osvezi na ono pravo. ali to se desava retko.

    1 Answer

    +1 vote
    Koji sistem zakljucavanja koristis, da probam da izazovem taj problem? Meni je fabricko otkljucavanje (sweep to unlock), a telefon ako ne gledam u njega ode na stand-by (iskljuci ekran, i kasnije se zakljuca sam), ili mu ja rucno iskljucim ekran - ne znam tacno na sta mislis kad kazes "kad zakljucam telefon". Pojasni.
    by (13.5k points)
    0
    Ivane posto nisam bas expert za telefone na nivou kojem si ti...Iskreno zahvalan sam na pomoci...Ali meni bi trebao step by step da resim problem.Prvo ovo rootovanje telefona kako da se odradi pa da pokusam da pronadjem resenje za ovu stvar.Update je bio jedan 9 mb,a drugi ako se ne veram oko 70-ak mb...Tako ako bi bio ljubazan da probamo step by step necu li resiti ovu enigmu koja me toliko nervira da je to uzas.A nisam u mogucnosti da odnesem  u servis jer sam na brodu.Hvala jos jednom
    0
    Rekoh, ni ja nisam prosao tu proceduru - i dok je ne prodjem, ne bih da dajem savete kako je uraditi (niti imam vremena da pisem step-by-step procedure za sve to - one postoje, na engleskom su, i izguglaces ih za 0.09 sec. Probacu kasnije veceras da nadjem RUU ako ga ima, to bi bilo najjednostavnije - ali sada vise nemam vremena.
    0
    Ivane jedno veliko hvala,ocekujem veceras da ces pronaci nesto detaljnije pa cu pokusati odraditi te stvari ne bi li se ovo resilo.
    0

    OK, ovo mi se cini da je optimalno resenje:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1790965

    Link je ka alatu koji downloaduje stock ROM, moze i da ga rootuje ako zelis, i da ti instalira ClockWorkMode Recovery (CWM). 

    Trebalo bi da ti je instaliranje stock ROM-a dovoljno. Izgubices sve podatke, osim one sa SD kartice, muziku fotke i to. Ne volim da dajem neproverene savete - narocito ne onima koji ce se posle tesko iscupati ako nesto krene naopako - ali bi trebalo da je ovo bezbedno 100%.

    Samo obrati paznju koju verziju skidas, za 32 ili 64-bitni windows (pise ti na kompu u Control Panel/System).

    Ne treba da se instalira, samo da se pokrene. Trebalo bi da nadje stock ROM, skine ga i instalira. Verovatno ce da ti postavlja pitanja, bez panike, nemoj da povezujes telefon sa kompom preko HUB-a (ono 4 u 1 USB), stikliraj USB Debbuging i javi kako je proslo.

    Idem da spavam, radim sutra. Sretno! Ako cigliras telefon, obavezno ga baci sa LEVE strane broda - da rasteras baxuz. 

    Disclaimer: nisam kriv ni za sta sto eventualno podje naopako. Kriv je taj koji te nagovorio da probas Go Launcher theme. Vidi s njim....

    0
    Problem nije resen ni posle root/instalacije custom ROM. Nikakve dodatne aplikacije nisu istalirane na ROM, nismo se ulogovali na gmail, probali smo dva razlicita modema - isto, telefon zaboravi da meri vreme kad mu se iskljuci ekran, i nastavi kad mu se ukljuci ekran, sto znaci kasni mu sat za vreme koje nije bio ukljucen.

    Ako bilo ko ima bilo kakvu ideju - slobodno recite.
    css adaptation by ::eboye::
    ...