• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Neka mi neko da savet koje je najbolje i najjeftinije rešenje za otključavanje Samung Ace Plus sa Telenor mreže?

    Da li je to odlazak u servis ili preko nekog sajta ili ručno maltretiranje?

    Čisto da naglasim telefon je tek kupljen, znači nije rootovan, ugovorna obaveza traje 2 godine tako da ne mogu da cimam ljude iz Telenora da mi pošalju kod.

    Da li je neko čuo za ovaj program: z3x samsung tool v12.6?! Pošto mi se čini da preko njega može da se dekodira.
    in Opšta pitanja by (940 points)
    edited by

    2 Answers

    0 votes
    Najbolje u servis bato
    by (7.2k points)
    0 votes
    Ili servis, ili ovako:

    by (49.5k points)
    0
    E pa to me i interesuje jer ne znam koliko su ovi sajtovi sigurica, npr. ovaj unlockunit na kojem sam video da ima Srbija - Telenor ne može da se otvor:

    Oops! An Error Occurred The server returned a "500 Internal Server Error". Something is broken. Please e-mail us at [email] and let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

    I da ako se odlučim na otključavanje preko sajta da li biram Telenor, pošto sam u Telenoru, ili npr. MTS ako želim da ubacim 064 karticu?
    0
    Moras da ubacis onog provajdera cija je kartica, u tvom slucaju telenor, bez obzira koju ces karticu ubaciti. Mada opet mislim da je sigurnije, brze a i mozda jeftinije da odes u neki servis. A cene se razlikuju od servisa do servisa. ja sam za moj huawei u8500 nasao od 1800din pa do naj jeftinijeg od 600 din. pa ti vidi.
    0
    Aj daj info od tog jeftnog servisera!
    0
    Hehehe, ako si u krusevcu moze
    0
    Pa blizu sam, NS!
    0
    Ladno sam bio u više servisa da vidim za cene i rekoh ajde da pitam za način na koji oni to dekodiraju, kako bih bio siguran da ga neće otvarati i time automatski izgubiti garanciju (mada se i ovako gubi koliko sam provalio samo što možda neće primetiti da je fon dekodiran), i lik mi kaže bla bla bla..., u suštini oni ga prvo root-uju, zatim ga dekodiraju i onda ga unroot-u!

    Pa dobro daj nek neko ko je već imao ovu problematiku da neko rešenje jer ovako bih mogao sam da ga root-ujem, dekodiram itd.
    0
    Ja nisam uspeo da nadjem SimUnlock uputstvo za Ace Plus tako da ti root ne igra tu veliku ulogu ako nema nacina za SIM Unlock bez box-ova itd.
    0
    Izgleda su ovi iz servisa pronašli ili će verovatno probati da odrade kao kod prethodnog Samsung Ace fona. Lik mi kaže da je to kao kombinacija nekih kodova bla bla... Tako da me interesuje da li je neko imao iskustva sa fonom koji je rootovan pa unrootovan i da mu u slučaju ne daj Bože ne priznaju garanciju?
    0
    0
    A ova varijanta preko www.unlockunit.com je ladno 27$!

    To što piše na prvoj sranici da je 16$ je čista glupost!
    0
    Da li je neko čuo za ovaj program: z3x samsung tool v12.6?!

    Pošto mi se čini da preko njega može da se dekodira.
    0
    Da li je moguće da niko nema problem zaključanih telefona i da ne želi da ih dekodira?!

    Ako nam serviseri uzimaju po 1000 din. na foru vreme je da neko obradi ovu temu kako bi makar onih 10% Android korisnika koji se ne plaše da sami rootuju, dekodiraju, flashuju..., dobiju uputstvo kako dekodirati fon.
    0
    Ja da znam, ja bih odgovorio ... licno sam sim unlock-ovao samo HTC telefone, ostale nisam imao prilike. Galaxy Nexus sam otkljucao kupovinom koda sa interneta, kao i HD2 ... to je sto se mog iskustva tice.

    Kod HTC telefona ili postoji alat koji je na jedan klik, ili nema uopste i mora se kupiti kod.
    0
    A preko kog sajta si kupovao kodove? Ja sam pronašao jedino ovaj www.unlockunit.com da ima otključavanje sa Telenor mreže ali je cena 27$!
    0
    http://www.htcsimunlocknow.com/

    http://www.samsungimeiunlock.com/

    Ta dva sam koristio i na oba je sve islo kako treba ;)
    0
    QL ovde ima i Telenor i moj model samo što su skupi i to extra skupi! Ipak se isplati odneti aparat u servis za 1000 din. (ja sam u NS-u našao i za 800) dekodirati pa makar ti ga pre toga i rootovali, a hoće skoro pa sigurno.

    Nego sam mislio da je ovo preko sajtova najbezbolnija varijanta ali ispada da je i najskuplja.
    0
    Jedini problem je sto ja ne verujem nasim serviserima

    Drugar je odneo HD2 da mu flesuju Android, ovi sprzili par particija i kao ne moze ... osto covek i bez Window$a i bez Androida, a nema kome da se zali ... Ja sam pokusao nekako da spasem ali nista
    0
    E pa to i mene brine, pogotovo od kako sam saznao da ga prvo rootuju kako bi ga dekodirali! U toj situaciji sam i pomislio da bih mogao i sam to da uradim samo da saznam kojim ga alatom dekodiraju jer da ga rootujem nije mi problem.
    css adaptation by ::eboye::
    ...