• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    u pitanu je htc sensatio  sense 4,0 i kada udjem preko usb da skidam sa play marketa ono mi izbaci downloading i nista se ne desava ili waiting for network a pri tom internet na njemu radi najnormalnije? Pocetnik sam u ovome nista mi nije jasno sada.
    in Aplikacije by (120 points)
    0

    Jel mozes da pojasnis ovu recenicu:

    kada udjem preko usb da skidam sa play marketa

    Kako mislis kad udjes preko usb-a?

    +1
    Verovatno misli na Internet Passtrough - povezivanje Sensation sa kompom preko USB da bi delio net (komp ->telefon).

    Odgovor (well, pokusaj odgovora): prvo, ume Google Play da zeza, mada ovih dana ja nisam primetio probleme - naprotiv, fercera nova funkcija inkrementalnih update-ova o kojoj je bilo reci na ovom portalu fenomenalno. Kada zeza, browsing Google Play radi, ali update nece. Resenje - sacekas.

    Ako nije do toga, probaj da udjes u Settings/Aplications, tamo nadji Google Play, tap na tu aplikaciju otvara ti novi prozor gde imas Force Close, Clear Data i tako par dugmica - idi na Clear Data. Onda probaj ponovo.

    Pitanje: Sense 4.0 je official na Sensation? Nesto mi se ne cini da je tako. Official ICS na Sensation je dosao sa Sense 3.6, sto znaci da ti imas neki ROM instaliran, i to ne bilo koji nego portovan htc Ville ROM, sa Sense 4. Na tim ROM-ovima Internet passtrough nije radio uopste - cudi me da ti bilo sta radi (preko USB). Mozda su i popravili - nije da bas pratim, ne koristim vise taj telefon... Idi na Settings/About/Software, tamo pise koji ROM ti je instaliran , pa nam reci...
    css adaptation by ::eboye::
    ...