• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Totalni fijasko. Ne samo da ne mogu ništa pod milim Bogom da uradim sa "Samsung Kies" softverom,nego mi ni Windows ne vidi telefon,ni pod tačkom razno. USB konekcija otprilike ,kao kad bi uključio čekić u komp. Maler na kvadrat. Probao sam sve moguće varijante koje sam mogao da se setim,ali,naravno,ništa. Ljudi,ako neko zna kako da "oživim" telefon,bio bi mu zahvalan do imbecilnosti ,da mi pojasni "postupak" povezivanja mog dragog i omiljenog GALAXY ACE-a,koji me je danas drilovao kao malog majmunčića, i računara,preko USB konekcije,čisto da bi mogao kao čovek da mlataram po KIES-u. Eto,ljudi,to je ta radost,ako neko zna,pomagajte.... Unapred hvala.
    in Samsung Galaxy Ace by (120 points)
    0
    USB kabl radi sigurno? USB port na kompu radi sigurno? Imas li instalirane drivere za telefon na kompu? Ako sve da, imas polovan telefon sa pokvarenim USB portom. Nadji adb (mada ni on nece da radi bez drivera, znaci nadji i instaliraj drivere ako do sad nisi) i probaj sa adb devices. Nadj i i drugi komp, probaj tamo. Puni li se, ili bas nista (Samsung ume da "zaboravi" led diodu, ali valjda pokazuje nekako da se telefon puni)?
    0
    Kabl radi,100%,pokazuje da puni. Isto tako i drugi kabl koji sam našao,Samsungov originalni. USB portovi rade pod 100%,koristim ih za flash i Bluetooth modul,tu nema frke. Driveri su se instalirali sa telefonaprilikom prvog uključenja. Isto tako sa KIES-a, (ako KIES ima problem sa konekcijom,preinstalira drajvere,znači,na startu.) Na drugom kompu sam probao,ništa. Mada,kažem,i jedan i drugi kabl pokazuju punjenje,ali ništa od KIES-a. Glupo je da imam ovakav telefon,sa kojim ne mogu baš ništa,tako da... Moram da nastavim sa "borbom",kako god bilo... Ili da pokušam da ponovo nađem drajvere pa da preinstaliram?
    0
    Puni, a ne vidi se u Win Explorer? Probaj ponovo, tj skini Kies, skini drivere sa kompa, iskljuci antivirus, istaliraj sve iz pocetka sa neta... Jesi pokusao da vidis telefon u Win Exploreru na nekom drugom kompu?
    0
    Da,puni,a u Exploreru,ništa. I na drugom kompu koji imam ista priča. Ostaje mi samo da probam na Lap-topu,a inače,nabavio sam KIES na disku,od ortaka (dobio ga je sa telefonom), tako da,sve ću ponovo da odradim,videćemo onda šta će biti....
    0
    Druže,uspeo sam,ali nećeš verovati koja je ovo nebuloza bila....Sve živo sam obrisao,i deinstalirao,da bi instalirao ponovo KIES sa cd-a od ortaka,i odradio je update,naravno,jer je stara verzija neka,i opet,ništa,kad sam ga priključio,ne j**e živu silu. Kad,rekoh,da probam na tasteru za isključivanje da izmenim stavku "Data network mode" na "activated"..... opet ništa. Mahinalno ga ugasim,i upalim,i 'ladno telefon počne sa povezivanjem! Ne možeš da veruješ koje muštranje sam imao oko takve gluposti. Ali,neviđeno. Bilo bi lepo ako ovo moje idiotsko iskustvo nekom pomogne,a Tebi druže hvala što si mi dao par saveta. Pozdravljam te.
    0
    Registrovao sam se specijalno,samo da bih to napisao HVALA! (msm na ugasim,upalim) Pozdravljam te..
    0

    Nema na čemu.....ne možeš da veruješ koliko sam puta pokušao sve što mi na pamet padne,sve dok nisam slučajno to uradio. Nisam mogao da poverujem koja glupost.....pozz.

    0
    Ja se izvinjavam al imam slican problem na samsung sm - g360f radilo sve odjednom nece vise stoji samo da puni nece da izabere mass storage i to usb kabal radi drajveri su ok kies isto sve full znaci

    2 Answers

    0 votes
    Ubacujem se malo kasno, ali zasto nisi probao odma' > Settings >Wireless and network> USB Settings > Mass Storage  ... i otvori ti na kompu kao flash drive...(uz pretpostavku da je primarni cilj bio prebacivanje necega sa i do kompa)
    by (3.5k points)
    +1
    Probao sam ja,druže. Nego,nemam opciju "USB settings" u podešavanjima za wireless i network. Kako god bilo,nije nikako hteo da ga otvori,nije ga uopšte video,ni pod kojim okolnostima. Čist maltret.... Uglavnom,rešeno je. Pozdrav!
    0 votes
    Meni racunar prepoznaje samsung ali nece da se konektuju. Usb radi, telefon se puni , ali nikako da se povezu preko Kies. Pokusavaju da se povezu oko minutu i ne uspijie. Sta ja da radim????
    by (140 points)
    0

    Pozdrav druže!!

    Kao što sam napisao pre dve godine,imao sam i ja takvu seansu,koja me je koštala tonu živaca. Probaj samo da ga ugasiš i upališ dok je priključen na komp preko USB-a. To sam kod mene provalio posle dugo zajebancije i muka. Kies mora da ti bude prethodno instaliran na kompu,naravno. Srećno.

    css adaptation by ::eboye::
    ...