• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Imam telenorov modem huawei e 173 eksterni usb i na kompu mi je odlican ali kada ga prebacim na tablet onda mi na aplikaciji 3g dial pokazuje da ima signal ali nece nikako da pokrene net,sa telenorovog sajta sam namestio apn,tablet je goclever I71 i treba mi bukvalno samo za citanje novina i gledanje slika,na 3Gdongle supported imam upisano huawei E172,ako neko moze da mi pomogne,nosio sam i u telenorovu prodavnicu a oni me uputili u privatni servis a tamo mi lik trazi 3 000 dinara da sredi a tablet vredi oko sedam,hvala unapred
    in Ostali tableti by (300 points)

    1 Answer

    +1 vote

    Sudeci po goclever sajtu, navedeni modem i tablet su kompatibilni. Evo ga link kako se podesava, mada koliko vidim, ti si to prosao kako treba... Ako imas vrednosti za MCC i MNC, pravilno si podesio APN. Ako nece, mozes da prebrodis problem sa Connectify.me softverom, ali je to malo neudobrno resenje, mora komp koji deli net da bude ukljucen.

    Edit: na linku koji sam postavio (koliko se ja razumem u..) ..Android definitivno nije 2.3 vec 4.0 - da nemas mozda mogucnost da upgradujes Android?

    by (13.5k points)
    +1
    Resen problem ipak parametri nisu bili ok,puno hvala!
    css adaptation by ::eboye::
    ...