• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Zanima me da li moze ovaj telefon da se vraci na fabricki softver posto je rutovan npr.ako skinem sa neta offical firmware ubacim preko Odina, pa da samim tim ne bude rutovan, jer je telefon pod garancijom, posto mu se na gornjem delu ekrana pojavila neka crna strafta, tako da bi mogli to da nameste, a da ne prave problem zato sto je rutovan?!
    in Samsung Galaxy S3 by (460 points)

    1 Answer

    0 votes
    Može, baš kao što ste opisali (izvinjavam se za persiranje, nepoznat pol), samo prethodno predlažem Triangle away,  da se resetuje flash counter. Besplatan za članove xda.
    by (13.5k points)
    0

    Muski pol cheeky Nadam se da nije nesto tesko njegovo koriscenje, posto nisam nikada koristio taj Triangle away za brisanje brojeva koliko sam puta flashovao. Da li je to program koji pokrenem u samom sistemu, ili ide mozda preko Odina? I razmisljam jos koju verziju oficijalnog firmware da ubacim, da li ice cream 4.0.4 ili jellybean, posto ta osoba ciji je telefon ne moze da se seti koja je bila verzija sistema kada je telefon uzeo preko MTS-a, predpostavljam da oko toga ne bi pravili problem s obzirom da to moze i preko Kies-a da se updateuje?! inace onaj zuti trougao pri paljenju se ne pojavljuje vise, ali vidim da je telefon 20 puta flashovan pa zato

    0

    Evo aplikacije i uputstva za upotrebu: Triangle Away

    U pitanju je apk, tj pokrece se sa telefona sa butovanim Androidom, ne sa kompa, pa znaci ne ni kroz Odin. Da li je komplikovana - ne znam, nisam morao da je koristim, a autor Chainfire napominje da može da brikuje neoficijelni firmware. Da pokušavam da ostvarim garanciju, definitivno bih probao ovo - inače bi provalili da je telefon modifikovan (ako je bar jednom flashovano nešto neoficijelno na njega).

    Da nije moj telefon... ne znam. Zavisi čiji je

    I da, može i Jelly Bean i ICS. Mislim da se GSIII i dalje prodaje sa ICS ali je update svuda dostupan.

    0

    Ivane hvala ti puno na pomoci...nadam se da cu uspeti bez problema da obavim to! wink

    css adaptation by ::eboye::
    ...