• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    in Sony Ericsson Xperia X10 mini by (120 points)

    1 Answer

    0 votes
    Prilikom paljenja jel stigne do botanimacije i tu stane ili? Ako da,ima pomoci,ako ne...mislim da tu samo servis pomaze. Opisi malo detaljnije.
    by (990 points)
    0
    Hvala ti na brzom odgovoru. Samo zablinka lampica i nista vise. Da li imas uopste predstavu koliko bi mogla da kosta popravka u servisu.
    0
    Pa ako je sprzen cip,znaci menja se cela ploca,sto nije ispaltivo,mozes nov fon kupiti,ako je to u pitanju.

    Jel mozes da udjes u recovery...ono standarno "volume -" i dugme "power" ili kako je vec na SE,je ulazi? Ako moze,samo ubaci na mem.custom rom i opet flesuj.

    Ili skini stock rom sa SE sajta,i instaliraj ga preko kompa. Znaci prikas fon preko USB sa kompom,uvedes ga u bootloader i kliknes na taj fajl sto si skinuo (stock ROM je u .exe fajlu i pokrenes ga normalno na kompu i pratis uputstva).

    **Sad ne znam dal je sve isto kako sam naveo,ovako je  na HTC-u,malo google-aj pa ces pronaci  ;) Ali ako mozes uci u recovery,flesuj ga standardnom metodom,nekim stabilnim romom. Znaci procitaj prvo opis,pa onda komentare korisnika!

    edit: Moguce da ti je baterija bila skoro prazna prilikom flesovanja,pa ti sad samo blinka lampica,tako da ako neko ima isti takav telefon ili istu bateriju,napuni je do 100% i probaj da ga upalis,a tvoju napuni na tom drugom telefonu.
    Nadam se da sam koliko toliko pomogao ;)
    css adaptation by ::eboye::
    ...