• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Postovani, od kako se telefon uploadovao na 4.0.4 Android verziju imam problem na koji ni na jednom forumu ne pronalazim rjesenje... Npr. Udjem u neki od albuma i pustim video, odgledam,a on se sam vrati na pocetni meni svih albuma... Jos primjera koji mislim da su povezani sa istim... Udjem npr.u Facebook i listam pocetnu stranu FB-a... I recimo svidja mi se necija objava i otvorim je... Kad je procitam, izadjem, on me vrati na sam pocetak pregleda, a ne bas na ono mjesto gdje sam do tad bila, kod te objave koju sam htjela da pogledam... Dalje... Npr... Udjem u Blic aplikaciju da citam novine... I svidja mi se recimo neka vijest sa dna naslovne strane... Otvorim je... Procitam... Izadjem i on opet na pocetku naslovne a ne na dnu... Nadam se da me razumijete... Ne znam zasto se vraca na pocetni meni i kako da to popravim... U prvoj android verziji nisam imala taj problem... Jako zahvalna unaprijed
    in Samsung Galaxy S2 by (140 points)

    2 Answers

    +1 vote
    pri koriscenju neke aplikacije koja ima vezu sa netom, pri vracanju na back, automatski se strana refreshuje pa te zato vraca na pocetni meni, ako me razumes. ja koristim GB (ginger bread) i imam isti tvoj "problem". to je normalno. a u radu sa albumima ne znam sta da ti kazem.
    by (7.2k points)
    0
    Ne mirim se sa cinjenicnim stanjem Ipak mislim da je moguce da se to ukloni s obzirom da nisam na pocetku imala taj problem... I nije samo kod albuma... Vec kod bilo kog menija u tel... Pfff...
    +1 vote

    Koliko opsiran odgovor hoces?

    Mogu ukratko da ti kazem: tako je kako je, nije dobro i toga su mnogi svesni.

    A mogu i nadugacko da ti objasnjavam gde sve to nije dobro, koliko nije dobro, i koliko problema izaziva ta nedorecenost "Back" dugmeta.

    Jedino ne mogu da se setim verzije Androida u kojoj je to bilo OK - ja koristim Android (tek) od verzije 2.1, i ovo je oduvek bilo.. uh, inconsistent, nemam srpsku rec, izvini. (edit na edit: nemam srpsku rec, a englesku ne umem da napisem kako treba. fuuuu )

    Ako hoces opsirniju verziju, reci.

    U stvari, evo ga ovde. Obrati paznju samo na delove "I Never Have Any Idea What Back Button Will Do" i "The Play Store Doesn't Remember Your Scroll Location" - dovoljno da razumes problem (kao i to da resenja trenutno - nema). Clanak se odnosi na Jelly Bean, ali su problemi stari - i jos uvek bez odgovora (ok, Play Store sad pamti mesto gde si bila kad skrolujes, toliko je od momenta pisanja clanka popravljeno).

    by (13.5k points)
    edited by
    0
    Hihihi, hvala... Sad mi je stvarno jasno da tako mora... Eh... Veeeeliko hvala...
    css adaptation by ::eboye::
    ...