• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes

    I tako meni sinoć stigne poruka za update telefona (u pitanju je Samsung S3). Proguglam ja malo po netu, da vidim da l' se isplati da ga nadograđujem softver, i naletim na ovaj link:
    . Sve je to super, sve je ok i kad sam update-ovao softver moje s3-ke, nije imala ni pola funkcija kao ovaj telefon na videu! I sad razmišljam, da nisam ja šta zabrljao, ili funkcije koje Samsung omogućava korisnicima variraju od zemlje do zemlje, ili šta? Inače, telefon je update-ovan preko KIES-a.

    in Operativni sistem by (120 points)

    1 Answer

    0 votes
    Prost način da proveriš: stisni i drži Back. Ako se upali multiwindow (ima tab sa desne strane ekrana), imaš Premium Suite.  Ne mogu da testiram jer sam na custom ROM-u, deo ovoga smo dobili pre desetak dana kroz novu bazu. Meni je ovde kamera zanimljiva, ostalo. .. preteruje Samsung sa features. Multiwindow na ispod 7" je neupotrebljiv. Odoh da proverim svoju kameru na low light, nisam do sad a nema je u change log ROM-a.
    by (13.5k points)
    0
    Aha, da, u pitanju je bio 4.1 update.. Zna li se kad stiže premium suite update za Srbiju? Ili da root-ujem fon pa da nađem na netu 4.12 update?
    css adaptation by ::eboye::
    ...