• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Pošto mi je sestra instalirala neku app za menjanje fontova, a nije videla upozorenje da stoji da može doći do menjanja sistemskih fajlova, i nakon restartovanja tel, nije hteo da podigne sistem.Tel je rutovan bio na ICS.

    Sada mi stoji s-on, unlocked, ali kada hoću da otključam bootloader, dođem do dela gde u CMD-u, ispiše kodove, ali dole stoji canot unlock code bin, unknown erorr.Sve sam odradio kako treba, štose tiće programa i fajlova, kopiranja.

     

    Ako uspem da dobijem off, mene zanima, šta trebam uraditi u h-boot-u, gde da kliknem-na šta, da bi mogao da pokrenem RUU.
    in HTC ChaCha by (890 points)

    1 Answer

    0 votes
    RUU je Windows executable. Ovo znaci da se pokrece sa racunara koji radi na Windows platformi (ne znam i ne pitajte mene za Linux ili OS-X, ili bilo koji drugi OS za racunare )

    Sve sto treba da uradis na telefonu je da omogucis USB Debugging, i povezes ga na racunar. Onda sa racunara, na koji si "skinuo" RUU, pokrenes RUU (kad si siguran da racunar "vidi" telefon, tj da su driveri instalirani kako treba).
    by (13.5k points)
    0
    Ok je to, ali ja ne mogu podignem sistem, ne mogu da uključim telfon, pa zato pitam, da li u h-boot-u moram tapnuti na fastboot.ili na nešto drugo da pokrenem RUU.
    0
    Trebalo bi da je dovoljno da je u HBOOT-u ... RUU svakako restartuje telefon u HBOOT i tu zapocne instalaciju. Nemoj ici na fastboot ... mislim da tu nece hteti da krene ;)
    css adaptation by ::eboye::
    ...