• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes

     

    Drugari, dvoumim se izmedju dva telefona Sony Erricson arc S i ZTE Grand X IN, oba su u telering.at i za Sony treba da doplatim 30 evra, a ZTE je o evra. Nije problem ni cena, samo ne mogu da nadjem dovoljno informacija o ovom ZTE X In telefonu ne znam da li je bolji od arc s. Sta vi mislite? Sada koristim HTC Desire i ne bih voleo da dobijem losiji telefon od njega. Ako mozete da odvojite par minuta da mi pomognete zaista bih vam bio zahvalan.
    in Preporuke telefona i tableta by (130 points)

    1 Answer

    +1 vote

    Tehnicki gledano, ZTE Grand X IN je upola bolji od Arc S, tako da bih ti ja preporucio da uzmes Grand X. Oba telefona su bolja od Desire-a, neces pogresiti koji god da uzmes. OVDE mozes da vidis poredjenje ta dva modela, ali moj savet ti je da pre kupovine odes u prodavnicu i oba procackas uzivo cisto da vidis koji ti vise odgovara.

    by (4.8k points)
    0
    Ma ja sam u Srbiji, to treba da mi stigne tako da uzimam na slepo. Arc S sam video uzivo i onako malo mi je plastikenac ne znam, a ovaj ZTE nisam video osim one u Telenoru, druge modele i dosta dobro izgleda izrada i ekrani su kvalitetni. Verovatno cu uzeti ZTE zbog hardvera, ali cini mi se da je kamera losa kao i na mom  HTC Desire. Mislim za 0 ili 30 evra kod nas moze samo da se sanja bilo koji dobar telefon na pretplatu od 15 evra, tako da bilo sta da uzmem dodje mi za dz. Ne znam samo da li ovaj ZTE moze da se lako odkljuca, poslao sam par mailova u servise, pa cekam odgovor. Ako moze da se odkljuca uzecu njega verovatno, malo mi je vec zastareo Arc S cini mi se. Sobzirom da ga skidam sa mreze verovatno cu ga rutovati odmah posto i ovako gubim garanciju ako ga odkljucam.

    Voleo bih da cujem jos komentara, cisto kao vase misljenje.
    css adaptation by ::eboye::
    ...