• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Vidim puno pitanja a malo odgovora. Nadam se da neko ima odgovor. Na lg e510 optimus hubu sam imao dva googl naloga, kada sam hteo da skinem jedan to jest primarni google nalog telefon mi se ugasio i nije hteo da se pokrene. Kada probam da ga upalim stoji samo lg logo. Probao sam da udjem u meni sa drzanjem volume down tastera i power medjutim nije htelo vec i dalje stoji samo logo. Jedino kada ga prikljucim preko usb-a na komp mogu da udjem u emergency mode. Posto je tako skinuo sam sa neta kdz file i probao sam da instaliram softver, medjutim telefon se samo ugasio i vise nece ni da se pokrene. Totalno je mrtav. Da li neko ima neko resenje koje ne glasi da ga nosim u servis???
    in ZTE Racer by (120 points)
    0
    nema mu pomoci moras ga nositi u servis..to je i meni biloo.. a servis me je kostao 300 kn !!

    1 Answer

    +1 vote
    Ja vidim 1128 pitanja, 1290 odgovora. Od 1128 pitanja, ima 100 koja se vode kao neodgovorena, sto je 7.75%. Kad odbijem pitanja na koja jeste odgovoreno komentarom (njih 21) i pitanja koja to nisu (7, razne reklame, poruke, ankete) ostane ukupno 5.58% neodgovorenih pitanja na P&O (a ovo nije jedino mesto gde na ovom portalu ljudi pitaju i dobiju odgovor, često se to radi i u komentarima, za šta nisam pravio statistiku).

    E sad, reci mi koliko ti para daješ mesečno Srbodroidu, pa si nezadovoljan stopom od 5,58% pitanja na koje nije odgovoreno, i spreman da vokalizuješ to nezadovoljstvo (po cenu da naletiš na nekog dokonog, a neuroznog, pwnera)?

    P&O je inače slobodna teritorija, svako registrovan može da doprinese - izvoli smanji taj broj neodgovorenih pitanja, njih 72. Ima tu zanimljivog štiva.

    A tvoj telefon, ako si napisao istinu (quote: totalno je mrtav), ne moraš da nosiš u servis - ako umeš da mu zameniš matičnu, i imaš gde da je kupiš. Skidanje google naloga nema nikakve veze sa onim što ti se desilo - verujem da ti je (u tom trenutku) zakovao NAND. Ako grešim pa je prosto full brick, servisi obično poseduju OTG kabl kojim mogu da flashuju firmware i tako izvade telefon iz full brick; moguće je i to kupiti, košta oko 60 evra kabl, a kako se radi s njim - ne znam. Ima verovatno na Google/Youtube, ako se odlučiš za tu varijantu (rizik, nije full brick a dao si 60e, i sad treba da platiš i matičnu oko 100e.. skidanje naloga OBIČNO ne izaziva nikakve brick-ove, tako da...SERVIS).

    Neću da se bavim varijantom "nisi napisao istinu, jer ne znaš istinu". Google it.
    by (13.5k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...