• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Imam Samsung Galaxy Mini i android 2.3. E sad, gledam po youtube-u klipove i ima dosta onih koji apdejtuju svoju verziju. Tamo je dosta komplikovano, i plus sve je na engleski. Ja razumem šta pišu, ali ima engleski neku tu gramatiku i malo je teže za razumeti. Da li bi bilo bolje kad bi' ga apdejtovao? Šta bi mi poboljšala bolja verzija? Ajde savet neki da ne prejebem telefon.
    in Operativni sistem by (120 points)

    2 Answers

    +1 vote
    sa obicnim fabrickim update-om ne mozes nista da pojebes, samo mozes da poboljsas.. predlazem ti da pocnes da citas kako se rutuje telefon I kako se instalira Rom, pa polako da udjes u svet androida
    by (2.2k points)
    0
    Čemu zapravo služi to root-ovanje i instaliranje Rom-a?
    0 votes
    rutovanje telefona ti znaci dobijanje superuser privilegija, onako prosto receno, kao na kompijuteru kada treba da se loguje, pa imas da udjes kao guest i kao administrator, tako nesto prostim recima ti objasnjavam.. znaci dobijas privilegije koje kao obican korisnik ne mozes da koristis..

    a instlairanje roma ti znaci, kao kada radis sebi sistem, sa windows xp-a na windows 7 na primer, znaci rom ima mnogo stvari u sebi, nije samo u izgledu.. al ajd da kazem na 1 mestu da je izgled..  sve zavisi od coveka koji je pravio rom, moze da ga overclock-uje da imas vise mhz itd itd, kad ne razumes ono osnovno ne vredi da ti dalje pricam o strucnim stvarima.. al ajd da kazem da za tebi ROM znaci nasminkan izgled telefona (koji je bolji nego fabricki)..
    by (2.2k points)
    0

    Hvala puno! Samo jos da mi opisete ovaj 

    " CyanogenMod "

    0

    licno ga preporucujem wink

    css adaptation by ::eboye::
    ...