• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    -Znaci ovako kako mogu povecat inter. memory?
    -I koji je najbolji Rom za Lg p350..Cm7 se stalno restartuje i spor je a overclock je na 806 Mhz !
    in LG Optimus 2X by (180 points)

    1 Answer

    0 votes

    Internu memoriju ne mozes povecati, tolika je kolika je. Postoji app2sd koji prebacuje aplikacije sa interne memorije na SD karticu kako bi oslobodio mesto za nove. Takodje postoji link2sd koji prebacuje sve aplikacije na sd karticu. Nisam 100% siguran, ali mislim da na CM7 postoji opcija da takodje kazes gde da automatski instalira aplikacije. Ovo su sve hakovi i mogu narusiti performanse telefona.

    P350 ima procesor dosta spor, 600Mhz, ti si ga klokovao na 806Mhz gde se verovatno pregreva ili kada ne moze tom brzinom da obradi podatke, dolazi do nestabilnosti i telefon se restartuje. Tesko da ces na 600Mhz procesoru imati Gingerbread brz i stabilan. Moj savet je da predjes na CM6 ili neki sa Froyo Androidom.

    btw HTC Desire koji ima 1GHz  zna dosta da koci i sada je vec dosta mator uredjaj za potrebe danasnjih aplikacija. Ja imam HTC Hero koji je isto na 600Mhz, klokovan na 806Mhz i skoro da nijednu aplikaciju ne mogu da pokrenem normalno, takodje se pregreva i restartuje. Jednostavno je outdated

    by (49.5k points)
    0
    ahaa..e fala ti..Ovaj internu memoriju sam bio poveco na 355 mb..to kao napravio drugu pat. ali mi nece onda iz sd card ocitati muzikuu..app sam imo sve koje sam pre instaliro..jel postoji neki program di mogu odabrat/oznaciti folder da mi svira..ili tako nesto..? :/ hvala
    0

    Znaci napravio si sdext particiju na koju si prebacivao aplikacije. Ali verovatno ti je fat particija za ostale podatke pri tom prepakivanju ili formatirana ili obrisana.

    Postoji MortPlayer koji pusta muziku iz foldera, ali ako ti music aplikacija ne prepoznaje muziku, mozda je vise i nemas na SD kartici.

    css adaptation by ::eboye::
    ...