• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Kako ukloniti (izbrisati) fajl google+1. Ne znam kako je to meni dospelo, ali uz svaki tekst se pojavi g+1 i klikom na njega pojavi se moje puno ime i prezime i kao da taj tekst ja preporučujem. Pa pobogu ko je taj koji sve preporučuje, pa i kada misli sasvim suprotno. Gde god je facebook, twiter itd. tu je i g+1 kao alternativa njima. Spasite me ove napasti, ja nisam robot ni aminaš, nego kao i svaki drugi korisnik čovek. Bio bih vam zahvalan.
    in Opšta pitanja by (120 points)

    3 Answers

    +1 vote
    Google +1 nije fajl. To je servis kompanje Google, dosta nalik Facebook-u (izvinite vi koji se nadjete uvredjeni ovim poredjenjem), zovu ga google plus, ima neke prednosti u odnosu na Facebook koje sad nisu bitne - ono sto jeste bitno je da nece nestati zato sto je neko to pozeleo. Prosto nemoj da klikces na to +1, ne kacis valjda svaki clanak koji procitas na Facebook pa da moras isto to da radis sa Google plus? Da ga ukines mozes isto koliko mozes da ukines Windows.

    Osim ako trolujes, sto jeste moguce, u kom slucaju ja ovde gubim vreme. Kakav je dan, ne bi me iznenadilo.
    by (13.5k points)
    +1 vote

    Instaliras Ghostery u tvoj browser i blokiras sve servise koji te nerviraju, ukljucujuci i G+ ... ja sam tako npr. blokirao FB koji mene licno jako nervira kao tebe G+ ;)

    by (49.5k points)
    +3 votes
    Udjem na srbodroid i vidim nema novih vesti , ajde da odem malo na P&O, garant ima nekih careva, i naidjem na ovo... Hvala ti, ulepsao si mi dan.  

     

    Sry za off-topic, morao sam.
    by (3.5k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...