• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Vec svi sigurno znate da sam pocetnik, pa se izvinjavam svima kojima sam "dosadan". Imam instalirano vise aplikacija za spremanje na SD karticu, ali neznam kako da "dozvoljene " stavim na nju. Ako pokusam, izadje mi prozor "Informacije o aplikaciji" gde mogu, deinstalirati aplikaciju ili Obrisati podatke. Sta da radim da bih je prebacio na karticu, tj. oslobodio memoriju telefona? Postoji li aplikacija koja to radi automatski? Telefon je Rootovan LG-E610.
    in LG Optimus 2X by (180 points)
    0
    Uđeš u menažder aplikacija pa na instalirane aplikacije klikneš na aplikaciju koju želiš prebaciti na SD karticu otvoriti se sledeći ekran gdje postoje sledeće opcije.

    Prinudno zaustavljanje                    Deinstaliraj

    Obriši podatke                                  Premesti u internu memoriju SD karticu.

    Ali da znaš da neke aplikacije nije moguće premjestiti iz sistemske memorije.

    2 Answers

    0 votes

    Jedna rec: app2sd

    by (49.5k points)
    0 votes
    ili Link2sd, pa ti biraj. ali ako zelis da koristis link2sd moraces pre toga da particionises sd karticu, i da napravis posebnu particiju koja ce sluziti da se aplikacije automatski na njoj instaliraju. to se radu u clockworku, pod opijom advanced, videces particion, pa ti izaberi kolika zelis da bude particija, a kad te pita da biras swipe stavi 0. i da znas, ovo ce ti izbrisati sve sa kartice, znaci prvo ces morati da je beckupujes. kad sve to odradis instaliras link2sd i zavrsio si poso.
    by (7.2k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...