• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    in Samsung Galaxy S3 by (120 points)

    2 Answers

    0 votes
    "Ne" se piše odvojeno od glagola, a spojeno sa pridevima!

    Informacije koje si dao su nedovoljne da bi pomogne neko.

    Ako "nemozes" da ga spojis sa kompom 3 mesca, nosi ga u tu radnju gde ti je pod garancijom, sta si do sad cekao? Ili za pocetak instaliraj drajvere i proveri svoj komp.
    by (460 points)
    0
    Kao prvo nemoj me uciti kako da pisem ako smo se razumeli jer da sam hteo nastavnicu iz srpskog nebi 'vama'pisao kao drugo nepoznatima se obracas sa 'vi'kao trece odgovor vam je na nivou amatera i ja 'vam'se izvinjavam sto ste na mene potrosili vreme!
    +1

    Molila bih vas da lepo i kulturno odgovarate na pitanja.

    Isto tako bih vas molila da lepo postavite pitanja kako bi razumeli u cemu je problem.

    Da li mozes vise da objasnis kako ne moze da se poveze, kada ukljucis kabl, da li i sta se desi?

    Koji operativni sistem imas na racunaru?

    0
    Kulturno sam odgovorio. A i pitao i konstantovao ono što si i sama primetila. :-) to što se neko uvredi na ove opaske, to je druga kategorija problema i ljudi... Pozdrav!
    0 votes
    Predpostavljam da koristite XP, ja npr Galaxy Nexus ne mogu da konektujem na komp USB-om, dok recimo na Windows 7 ga ocita odma, bez ikakvih drivera. Isti je problem i sa S3 telefonom.

     

    AirDroid je odlicna aplikcija koja mjenja svo bakcanje kablovima, doduse po maloj manjoj brzini od one kablom, ali svejedno je dovoljno.
    by (180 points)
    0
    Hmmm, sad kad reče XP ... sinula mi je ideja MTP je problem ... Samsung u poslednje vreme preferira ovaj vid transfera podataka umesto mass storage device.

    Za to je potreban driver, ako imate neki CD koji je stigao uz Galaxy S3 ili Nexus trebalo bi da se tu nalaze driver-i, ako ne ... probajte ovo da instalirate:

    http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/SAMSUNG-Mobile-MTP-Device-Driver-292011018.shtml
    0
    Sigurno je drajver, meni je 50 racunara prepoznalo S3 bez izuzetka - da li je moguce da su svi Win7? Jeste.

    A disk uz uredjaj je pluskvamperfekt; u poslednje dve godine kupio sam tri racunara, dva telefona, jedan tablet i jedan fotoaparat, i uz sve njih ukupno dobio nula diskova. Ima adresa sajta na kutiji, i to je to. Niko vise nece da stampa i reze diskove. Nekad su mi uz komp davali 5-8 CD-a, uz fotoaparat koji koristim dobio sam disk, e smarfoni od pre 5-6 godina... nisam siguran.
    0
    Da, slazem se, nema diskova vise, nisam cak ni za fotoaparat dobio pre 2 godine...

    I sigurno je do XP-a, jedva sam uspio podesit driver za Android Developer Tools pa da mogu testirat applikacije iz editora , tj driveri da mi prepozna u  Eclipse, komp mi je dosta star, giga rama nije dovoljna za XP a kamo li za sedmicu, tako da se snalazim i trpim.

    Ako imate probleme sa prenosom fajlova s telefona na racunar i obratno, imate dobru applikaciju AirDroid, odlicno odradjena i stvarno sluzi svrsi, sve preko wirelessa odradite, bez ikakvih kablova i drajvera.
    css adaptation by ::eboye::
    ...