• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  32.5k users

  0 votes
  Zdravo, ako bih mogao neko da pomogne/odgovori, radi se o tome da kada pokusavam da instaliram zip file sa apdejtom za 4.2.2 preko ClockworkMod Recovery krene i onda stane i pise installation aborted i u zagradi status 7?

  Unaprijed hvala.
  in Nexus Galaxy by (220 points)

  1 Answer

  +1 vote
  Dobro pitanje, bez konkretnog odgovora, koliko vidim. Izgleda da CWM prijavljuje Status7 u par razlicitih situacija, na primer:

  - pokusavas da flashujes pogresnu verziju ROM-a (toro je Galaxy Nexus CDMA, maguro je Galaxy Nexus GSM), ili

  - CWM touch ume da napravi problem i sa tacnim zip fajlom, ili

  - zip fajl je odgovarajuci ali mu se desio los download,

  pa su i resenja raznolika, od flashovanja obicnog (ne-touch) CWM,  preko ekstraktovanja sistem.img iz ROM-a i flashovanja samo njega kroz fastboot, pa onda flashovanja ROM-a.

  Prvo svakako proveri 1. da li skidas tacno ono sto ti treba, i 2. da li je skinut zip dobar (md5 checksum). Onda probaj sa obicnim CWM (koji nije touch) - ako mozes uopste da pristupis recovery. Ako ne, fastboot flash system.img, pa ponovi flashovanje 4.2.1.

  na kraju, zasto ne probas CM 10.1 i TeamWin recovery? CM zato sto ima Color Bending kontrolu, a GNex je bas na losem glasu sto se tice boja... TW zato sto ima vece dugmice od CWM, lol a i ne pravi probleme koje CWM pravi...
  by (13.5k points)
  css adaptation by ::eboye::
  ...