• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Problem je sledeci: Kad ukljucim telefon radi sve lepo ima slobodne memorije 196mb, posle nekih 15-20min pokaze "Low on space" slobodna memorija 13mb. I tako svaki putt, znaci probao sam sve. Vratio sam ga na fabricka, brisao sam sve u njemu sto ima, vadio memorisku, i opet isto.Tako svaki put...Sta moze da bude?? Ima li mu pomoci?! Arc S je u pitanju. Hvala u napred.
    in Sony Ericsson Xperia arc i arc S by (1.7k points)

    1 Answer

    0 votes

    Koliko imas instaliranih aplikacija? Mene je bas danas koleginica sa posla pitala slicno pitanje i ispostavilo se da joj Facebook i Facebook Chat pune cache memoriju do iznemoglosti i onda ne moze nista da instalira, ne stizu joj poruke ... telefon skoro neupotrebjiv. Ne znam da li imas root ili ne, ali probaj da uklonis FB ili aplikaciju koja jede cache memoriju, ako nemas root, izloguj se, ocisti cache i data i nemoj je koristiti ili nadji alternativu.

    Za ciscenje keš memorije, topla preporuka Clean Master

    by (49.5k points)
    0
    Nemam nijednu apk instaliranu trenutno, telefon prazan a memorija puna, znaci ludim. Uradio sam mu update preko PC Companion, nemam root. Sad cu da ga flesnem na 2.3.4 napravio sam backup... Valjda ce pomogne nesto.
    0
    Stra me da nece. Nacitah se po xda slicnih prica, medjutim nesto mi ni jedno resenje nije izgledalo kao "eto to je to" - pa nisam odgovarao. A svako pocinje sa 1. root.
    css adaptation by ::eboye::
    ...