• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Ne mogu nikako da udjem na Google Play. Trazi mi da se ulogujem preko gmail-a, ali kada to pokusam izbaci mi ''Cant establish a reliable data connection to the server. This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services." Bio sam u telenoru i mts-u ali nisu znali zasto se to dogadja. Telefon je kupljen u Australiji pa ne znam da li bi to mogao biti problem. Ako neko zna sta bi moglo da bude bio bih mu jako zahvalan.
    in Sony Ericsson Xperia X10 mini pro by (1.1k points)

    1 Answer

    0 votes
    Trebalo bi da je Australia izbacila CDMA iz upotrebe još 2008, to jest nema razloga da te to koči (CDMA telefoni ne rade na našim GSM mrežama, ali to verovatno nije slučaj ovde). Radi li ti internet uopšte, browser, facebook app, bilo šta? Sudeći po ovoj poruci ne radi - u kom slučaju idi na sajt tvog lokalnog provajdera, i skini podešavanja za svoj telefon, unesi ih u Settings/Mobile Networks pa onda probaj - ili probaj preko WiFi.
    by (13.5k points)
    0
    Radi mi internet. Uspeo sam da skinem neke aplikacije sa dobrestvari.rs. Sve na netu uglavnom radi sem google playa. Nosio sam ga u Telenor ali su mi tamo rekli da je verovatno razlog zato sto je kupljen u Australiji. Ali to njihovo verovatno mi nista ne znaci.
    0
    Imas li instalirane ostale Google aplikacije, Gmail, Google+, Google Maps? One takodje rade?

    OK, scrap that, glupo je pitanje. Ocigledno imas dok ne mozes da udjes na Play (znaci imas ga). Mozda je prethodni vlasnik (javlja mi se da je bilo prethodnog vlasnika) u nameri da POTPUNO obrise svoje podatke sa telefona malo preterao pa obrisao nesto sto nije trebalo. Probaj Factory Reset, ako vec nisi - ili Update System, mozda i to moze da pomogne.
    css adaptation by ::eboye::
    ...