• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes

    Imam problem sa svojim tabletom. Ne mogu da udjem u google prodavnicu. Izbacuje mi vec par meseci sledecu poruku:
    Nije moguce uspostaviti pouzdanu vezu sa serverom. Ovo je mozda privremeni problem ili vas android uredjaj nije pripremljen za uslugu prenos podataka. Ako se nastavi pozovite korisnicku podrsku. 
    Privremen problem nije jer vec par meseci ovo izbacuje, Bila sam kod vas i rekli su mi da vratim na fabricka podesavanja. To sam uradila i opet nista. Sta da radim ??

    in Ostali tableti by (120 points)

    2 Answers

    0 votes
    Koja je verzija Androida? (Settings > About Tablet > Software Information)

    Koja je verzija Marketa? Pretpostavljam da ne mozes da udjes u market, pa ako si ikada mogla da udjes, ako mozes da kazes jel onaj se velikim zelenim zaglavljem ili ovaj noviji sa velikim slikama aplikacija.

    Ako je Android 1.5 do 2.3 u pitanju, sto pretpostavljam da jeste, probaj da se ulogujes na Google Talk aplikaciju i onda da probas. Ovo je matori problem koji je prevazidjen novijim verzijama marketa i Androida.
    by (49.5k points)
    0 votes
    Ivana-za PRESTIGIO i ARCHOS IMAS APLIKACIJU ARCTools...pronadji je i instaliraj..nakon reboota imaces instaliranu aplikaciju google market koja ce ubrzo sama preci u google play..mislim da na PRESTIGIO imas vec neku aplikaciju instaliranu koja se zove Appslib i probaj preko nje skinuti Arctools.pozz
    by (240 points)
    0

    Imam ja veliki problem ako moze pomoc bio bih vam zahvalan android mi je 4.1 versia ali od jednom mi se pojavilo ovo  " ?oh=36d7a457b5d1ef7ec50d9b0c23a035e4&oe=55633398  " 

    Plz pomozi te mi

    0
    Resio foru ovu hostsot tako nekako se zove program koji menja IP mobilnog ako imas onaj root brows program i ako ti je mob root-ovan onda udjes u folder ETC i nadjes HOST fail i obrises i radi ti ponovo playstore
    css adaptation by ::eboye::
    ...