• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Када сам (пре пар месеци) извршио надоградњу софтвера на Jelly Bean 4.1.1 на мом таблету, изгубила ми се пречица за снимак екрана (screenshoot). Сећам се да сам је једном сам грешком уклонио док сам био на ICS-у па сам је вратио.

    Али од када сам на Jelly Bean-у, не само да је та пречица нема, већ једноставно је нема нигде ни као опција, као да ми је та функција нестала.

    Моје питање гласи: да ли је та могућност уклоњена у овој верзији софтвера или ја једноставно не могу нигде у подешавањима (или можда на другом месту...) да нађем и повратим ту функцију, а потребна ми је...
    in Samsung Galaxy Tab by (320 points)

    1 Answer

    0 votes
    Ne znam kako je na TouchWizu, ja cu sada lupiti ... ali probaj da drzis Power dugme, treba da se pojavi Shut down, Restart...stagod... Screenshot. Ako nema, jbg, ali ne kosta te nista da proveris...tako je na stock JB.
    by (3.5k points)
    0
    Нема ништа...када притиснем дугме за искључивање, појаве се опције: искључивљње, профил летења и почни поново (таблет ми је подешен на српски језик)

    Мени је најлогичнеје да је та опција у подешавањима, па екран (мислим да је ту раније била) али сада је једноставно нигде нема... баш безвезе... нешто што ми је било корисно да ми нестане....
    0
    pa da, ja sam navikao da je na Cyanogen Mod 10 ... kada drzis power dugme pojavi se opcija screenshot izmedju ostalih pa sam pomislio da nije mozda i tu.

     

    Stisni u isto vreme Volume Down i Power... hvata screen na keca.
    0
    Хвала на одговору... овако ради, као што си написао, али опет ми није јасно зашто ми га нема дугме, тј пречица...

    Xвала још једном!

    Поздрав из Чикага!
    0
    Ma ovo ti je jos bolje ja mislim, u svakom momentu mozes da hvatas i kada si u nekoj apliakciji ili tako nesto...

     

    Nema na cemu druze.

    Pozdrav iz Novog Sada. ;)
    css adaptation by ::eboye::
    ...