• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Znaci im RSTEL_ime wifi mreza i ja se konektujem i gore pise da je konektovano sve i signal pokazuje samo sto nece nista da otvara kao da nema interneta samo se vrti?
    in Modifikacije i tvikovi by (1.8k points)

    2 Answers

    0 votes
    Paa, ili taj nije uplatio internet, ili treba da se ulogujes mada bi te on sam redirect-ovao na neki sajt.. Znaci, prva opcija. Jel ti radi kad se konektujes na neku drugu mrezu?
    by (6.4k points)
    0
    Radi na drugim,ovo je od moje komsinice internet i ona ga koritsti na laptopu znaci cim je ga uvela ja sam probo i nece samo se konektuje i nista
    0
    Hmm, u rutere i takve stvari se ne razumem bas, valjda ce neko ko o tome vise zna videti ovo pa ce odgovoriti.
    +1 vote

    Kazes da je otkljucana mreza i da ti ne treba password da se ulogujes? Znaci nema WEP, WPA ili neku drugu zastitu.

    Proveri na kom je kanalu taj SSID (ime mreze) preko WiFi Analyzer aplikacije. Ako je 13 ili 14 onda je mozda zbog toga. Probaj da u telefonu kad udjes u deo gde se konektujes na WiFi, da pritisnes menu dugme, pa advanced > WiFi region code i namesti Europe ili odobri 13. i 14. kanal, zavisi od modela telefona. Takodje namesti i WiFi Frequency band na auto ako nije namesten.

    Ako ni ovo ne prodje, moguce da je odobren pristup samo odredjenim MAC adresama (ID mrezne kartice), a blokiran svima koji nisu na listi. Ovo je najsigurniji vid zastite, jer nije moguce nikako zaobici ovu zabranu sem menjanja MAC adrese koja je rizicna po hardver (sem ako uredjaj to ne pruza) ili direktnog pristupa podesavanjima rutera.

    by (49.5k points)
    0
    Sa Wifi analyzer nisam nigde video da vidim koju je SSID 13 ili 14.Ali sam mjenjao u podesavanjima i ima 11chanel 13 i 14 chanel da oznacim i jedno od toga i sve sam oznacavo i gasio wifi pa ponovo konektovo i nece.Wifi frequncy nema to u opcijama.Na wifi analyzer ima mac adresa ovog wifi signala i sad ako bi ja uspio promenit telefonski MAC u takvu istu kao sto je taj wifi signal sto mi pokazuje u analyzeru da li bi radilo?
    0
    Ne ne ne

    Ruter ima svoju MAC adresu, telefon svoju. Ja sam samo rekao da je mozda u ruteru podeseno da samo odredjeni uredjaji, tj. odredjene MAC adrese imaju pravo pristupa pa te zbog toga odbija.

    Moguce je i da telefon ne vidi mreze enkriptovane odredjenim tipom ne vidi. Ko zna, najbolje je da pitas komsinicu za pristup ruteru
    0
    E vidio sam ima kad se konektuje na mrezu onda se uloguje negde zove se weblogin ima svoj account,ali ga neznam prvo da vidim kako da na telefonu nadjem to da se ulogujem pa onda cu vidit koji joj je account
    css adaptation by ::eboye::
    ...