• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    NAime ukoliko kucam poruke,gledam slike,slusam muziku ne desava se nista ono ladan ko zmice,ali ako pokrenem neki sloeniji proces na primer igru,ili fejsbuk greje,probao sam da kilujem zadatke posle koricenja ali slaba vajda imam originalni punjac i usb kad ga stavim na punjac prvo digne temperaturu pa se onda upali,imam program koji me obavestava o pregrejavanju to jest kada temperatura predje 40 stepeni i onda mi se sekretarica javlja dok ga ne skinem pa ponovo stavim na punjac,dali neko ima slicnih problema,mozda je to zbog duplog jezgra aali sumljam jer sada postoje telefoni i sa do 8 jezgra.
    in Sony Xperia U by (140 points)

    1 Answer

    0 votes
    Pa svaki mobilni se greje, kad se igra neka igra ili koristi nesto sto vise opterecuje procesor ili kad se duze koristi. Nema to veze dali je, dual core ili neki drugi procesor, svaki greje ti tu nista ne mozes. Ja licno kad igram igrice, na Battery HD pokazuje temperaturu 44-45. Nek me ispravi neko ako gresim. Pozz
    by (1.7k points)
    0
    Nije mi ovo prvi koji se greje HTC wildfire se strasno grejao ali ovde je baferija vrela ... Ipak hvala na odg... Motorola defiminy je imala 512 rama nikad nije grejala pa sam mislio da je jezgrk u pitanju.
    css adaptation by ::eboye::
    ...