• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  32.4k users

  0 votes
  Nakon istrošene baterije kao i obično HTC tattoo krene u paljenje i stigne do HTC, onda ga obasjava neko vreme, prestane obasjavanje, stoji još neko vreme tako i nestane, primećujem da je ekran blago osvetljen i da je baterija blago topla. Ne reaguje ni na jedno dugme. Proverim bateriju instrumentom posle neko vreme i vidim da se prazni, ponovnim stavljanjem baterije, opet na dugme za paljenje i stigne do gore pomenute tačke. Da pomenem da sam ga pre koristio za razgovor i zadnje su korišćene google mape i da j e sve radilo kao i obično. Još da kažem da se baterija puni, ta funkcija radi. Pristup 3G mreži mi je isključen, verzija androida je 1.6, kernel neznam i kodiran je na VIP, van garancije je. Kako i da li mogu da otklonim problem?

  HVALA unapred!
  in HTC Tattoo by (150 points)

  1 Answer

  0 votes
  Tesko je detektovati ovako na daljinu koji bi uzrok bio, ali vrlo je moguce da se interna memorija prepunila i da zbog toga telefon ne moze da podigne sistem. Ako ikako mozes, probaj da uradis reset to factory default, ali imaj na umu da ovo brise sva podesavanja, kontakte itd iz telefona

  Ne znam da li postoji druga solucija, ako neko zna nek preporuci.
  by (49.5k points)
  0
  Da, ja bih to uradio ali do njega nemogu da stignem, treba da podigne sistem a i kad priključim na računar preko usb, Windows ga samo registruje kao da je tu a kad kliknem na njega, kaže da ništa nema i kad ga isklučim sa usb, on ga normalno otkači. Da li je nešto moguće ovo, ovih dana je Windows prijavljivao da je dostupna novo ažuriranje HTC sync ali to nije uspevao da odradi do kraja a telefon se nalazio na usb, tek sinoć mi je Windows odradio ažuriranje do kraja ali sa telefonom i dalje ista situacija.

  Pozdrav!
  0

  Probaj ovo:

  If you cannot turn on your phone or access the phone settings, you can still perform a factory reset by using the phone buttons.

  1. With the phone turned off, press and hold the HOME and BACK buttons, and then briefly press the END CALL/POWER button.
  2. Press the ENTER button to begin the reset process. (Otherwise, press the END CALL/POWER button to cancel.)

  imas uputstvo ovde:

  http://www.htc.com/au/howto.aspx?p_id=292&id=158

  css adaptation by ::eboye::
  ...