• Registracija
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:
  1. peky4 poena
  2. eboye2 poena

2,127 pitanja

2,268 odgovora

3,283 komentara

2,702 korisnika

Telefon nece da se ukljuci.

+1 glas
Ovakoo,imam Telenor Smart HD ( Alcatel ot-995)...Pre par dana sam upgradeovao sa 2.3.6 na 4.1.2,danas sam hteo da poboljsam software na 4.2.2,ali nije bio ispravan fajl koji se kopira na sd...Uradio sam factory ali sam i obrisao stari fajl za 4.1.2,i kad sam hteo da ga instaliram sa sd kartice,izasao je kao problem,uglavnom neuspesno je bilo...Sada na telefonu stoji logo i on nece da se ukljuci,a da prebacim nesto na memorijsku ne mogu zato sto telefon ne moze da se upali,jel moze nesto da se uradi??? Nadam se da ste razumelii u cemu je problem...
pitano Jul 22, 2013 u Custom ROMovi od Lazar Zemun (160 poena)
izmenjeno Jul 22, 2013 od Lazar Zemun

1 odgovor

0 glasa/ova
 
Najbolji odgovor
Da ne znaš slučajno key combo za ulaz u recovery? Uradi reset odatle, a ako imaš custom recovery, možeš da uradiš mount sd kartice pa prebaciš rom i instaliraš ga. Obično ti je kombinacija power + volume up/down pa probaj. Javi šta si uradio. E da, sada se setih. Ako ti je već ostalo nešto na sd, možeš da probaš i power+ volume up+ volume down. Tako sam Ascend g300 popravio ortaku jer je imao stari softver na sd. Možeš i preko čitača za karticu da prebacuješ stvari.
odgovoreno Jul 22, 2013 od Miloš Simić (6,420 poena)
selektovano Jul 29, 2013 od eboye
Key combo znam,kako bi inace instalirao JB...Power+Volume Up+Volume Down nece da radii,a reset sam radio,problem i je u tome,obrisan mi stari softver...Ali danas sam razmisljao,i dosao sam na ideju da uzmem caletov fon ubacim kod njega moju memorijsku,prebacim potrebne fajlove na memorijsku,i vratim u svoj fon udjem u Cwm recovery i instaliram sa SD kartice,sta mislis ?
Drugar hvala ti sto si pokusao da mi pomognes,uspelo mi je ono sa prebacivanjem memorijske
Znači sad je sve ok?
Jeste sve je ok,hvalaa ti
css adaptation by ::eboye::
...