• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Ovakoo,imam Telenor Smart HD ( Alcatel ot-995)...Pre par dana sam upgradeovao sa 2.3.6 na 4.1.2,danas sam hteo da poboljsam software na 4.2.2,ali nije bio ispravan fajl koji se kopira na sd...Uradio sam factory ali sam i obrisao stari fajl za 4.1.2,i kad sam hteo da ga instaliram sa sd kartice,izasao je kao problem,uglavnom neuspesno je bilo...Sada na telefonu stoji logo i on nece da se ukljuci,a da prebacim nesto na memorijsku ne mogu zato sto telefon ne moze da se upali,jel moze nesto da se uradi??? Nadam se da ste razumelii u cemu je problem...
    in Custom ROMovi by (160 points)
    edited by

    1 Answer

    0 votes
     
    Best answer
    Da ne znaš slučajno key combo za ulaz u recovery? Uradi reset odatle, a ako imaš custom recovery, možeš da uradiš mount sd kartice pa prebaciš rom i instaliraš ga. Obično ti je kombinacija power + volume up/down pa probaj. Javi šta si uradio. E da, sada se setih. Ako ti je već ostalo nešto na sd, možeš da probaš i power+ volume up+ volume down. Tako sam Ascend g300 popravio ortaku jer je imao stari softver na sd. Možeš i preko čitača za karticu da prebacuješ stvari.
    by (6.4k points)
    selected by
    0
    Key combo znam,kako bi inace instalirao JB...Power+Volume Up+Volume Down nece da radii,a reset sam radio,problem i je u tome,obrisan mi stari softver...Ali danas sam razmisljao,i dosao sam na ideju da uzmem caletov fon ubacim kod njega moju memorijsku,prebacim potrebne fajlove na memorijsku,i vratim u svoj fon udjem u Cwm recovery i instaliram sa SD kartice,sta mislis ?
    0
    Drugar hvala ti sto si pokusao da mi pomognes,uspelo mi je ono sa prebacivanjem memorijske
    0
    Znači sad je sve ok?
    0
    Jeste sve je ok,hvalaa ti
    css adaptation by ::eboye::
    ...