• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Zdravo,

    odmah da naglasim da se uopste ne razumem u "android" termine,imam tel mesec dana,polovan sam uzela,ok je,nego kada sam ga dobila,sve je bilo obrisano iz njega sto je bilo instalirano,ostale su neke osnovne stvari,ali najosnovnije ne mogu da pronadjem,tj gde mi je smestena muzika. Muziku inace slusam iz foldera muzika,tu mogu da je pustim,i samo to,ne mogu da je posaljem nikom putem blututa iz tog foldera,a ne mogu da nadjem na drugom mestu. Sve sam pretrazila,nisam nasla cak ni gde su mi stvari iz memorijske kartice,a imam je u telefonu,samo pise koliko imam mesta. slike mi se nalaze u galeriji,i njih mogu da posaljem blututom.

    I da,neke kontakte imam u telefonu,ali kada ih trazim po imenu,prikaze mi da ih nemam,a kada ukucam broj da nazovem,izadje mi po imenu taj kontakt? nista mi nije jasno,a nemam koga drugom da pitam.

    Hvala unapred,na sto jednostavnijem odgovoru..
    in ZTE Skate by (160 points)

    2 Answers

    +1 vote
    Jednostavan odgovor ..za pocetak skini sa play store ASTRO file manager uz pomoc te aplikacije imaces pristup fajlovima na internoj(sdcard)memoriji i memoriskoj(ExternalSD) kartici..slike ti se nalaze u folderu DCIM,verovatno na internoj ti skladisti slike posto sumljam da si u podesavanjima kamere stavila da ti slike skladisti u folder na memoriskoj kartici..muziku,slike mozes poslati duzim pristskom na pesmu(u samom plejeru),sliku(iz galerije) izbacice ti meni sa opcijama izaberi share pa blutut..za kontakte,moguce da procedura nije ista posto nemam ZTE ali probaj,idi u kontakte zatim klik na opcije pa display options pa customise,klik na phone cekiraj all other contacts,klik na sim cekiraj all contacts
    by (820 points)
    0 votes
    hvala,divni ste!
    by (160 points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...