• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Ljudi, Ovako .. Devojka je kupila Alcatel OT 990 telfon .. na ovom sajtu sam pronasao kako mogu da insaliram Coostume ROM .. Prvi korak je iskopirati neke fajlove iskljuciti telefon i uci u FAST BOOT MODE! ... E sad ovde pocinje moj pakao.. U Uputstvu pise .. Drzanjem kombinacije tastera.. POWER i VOlume DONW.. kada tel zavibrira pustiti taster POwer (Drzati jos pare sekundi Volume Donw i pustiti ) I onda se upale kapacitivni tasteri ... e sad .. Sad cete se smejati .. ja sam to i radio ugasim fon drzim power i volume tel zavibrira pustim power i onda cekam par sekundi .. i pustim VOolime . (I NISTA) ... ja sam isao toliko daleko da sam cak i brojao sekund kada treba da pustim volume.. prvo sam pustto na tri sec .. pa na cetri pa na pet .. sest sedan.. i dosao do cifre od 46 . sto znaci da sam 46 puta upalio i ugasio fon I NISTA!!!! objasnite mi milim Vas Gde gresim jer sam GLUP KO FOSNA!
    in Opšta pitanja by (130 points)

    1 Answer

    +1 vote
    moras da ga zakacis usb-om za pc i da pokrenes fastboot na pc i posle instalacije mozes da koristis tu opciju
    by (2.2k points)
    0
    Naizad neko ko moze da mi pomogne, druze ajde jos jedno glupo pitanje .. Fast bot je program koji instaliram na PC .. ??? ili kako ?? Bio bih ti do neba zahvalan ako bi mi rekao kako se radi korak po korak ..
    0

    Imaš ovde sve:

    http://srbodroid.com/development/uputstva/adb-i-fastboot-na-laksi-nacin/

    Za ulazak telefona u fastboot već ne znam, pošto nemam iskustva sa Alcatel telefonima.

    Probaj da uključiš USB Debugging na telefonu, instaliraš adb i fastboot prema uputstvu sa linka i onda otvori command prompt i probaj da kucaš:

    adb reboot bootloader

    Ovo uglavnom pali kod većine telefona, ne znam da li će na tvom upaliti.

    Telefon bi trebalo da se resetuje i uđe u bootloader gde će verovatno biti fastboot uključen, ako ne onda ćeš verovatno imati opciju da uključiš.

    css adaptation by ::eboye::
    ...