• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Zdravo, ja sam Uros, i ovde pisem prvi put, imam problem tj, imam xperia x10i mini , pre neki dan instaliram xrecovery i stavim rom 2.2.1 sve je to lepo radilo , zatim juce instaliram cmv recovery i probam da instaliram rom 2.3.7 , ali kad sam ga reboot ostalo je na logu sony ericson neko vreme , ja dok je to stajalo mu skinem bateriju i od tada pa do sada nemogu da ga upalim samo kratko zavibrira i dalje se nista ne desava , probao sam stiskati one kombinacije dugmadi ali nista, kad ga prikacim na kom cas se ukluci cas iskljuci kao kad ubacujes fles memoriju i skidas , uspeo sam da vratim na 2.1 preko pcc ali da se upali nikako, e da na pomenem da mu je tada baterija bila pri kraju , ali je dugo stajao na punjacu tako da ne znam sta moze da bude, ako mozete i znate pomagajte, U flesh tool mi pokazuje sledece eror flashing ,aborted, a pre toga Error in processHeader : 6 : Regulator je nevažeći a neku put  ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ERR_DYNAMIC="SIN header verification failed", molim vas pomognite mi . Uros
    in Sony Ericsson Xperia X10 mini by (170 points)

    3 Answers

    0 votes
    Jesi flash telefon ?
    by (200 points)
    0 votes
    Pa nisam izbacuje mi ove erore , i nece da se flesuje
    by (170 points)
    +1 vote
    Secam se da je postojao problem sa Xperia uredjajima Arc, Arc S itd. da kad flesujes nesto sa baterijom ispod 1 posto ili ako u toku flesovanja padne ispod 1 posto, telefon dodje u stanje kakvo opisujes. Koliko se secam tad nije bio fix, sem da se baterija napuni u nekom drugom telefonu, mozda i postoji. Pogledaj na XDA "1% battery Xperia bug" ili "2% battery xperia bug" mozda nadjes resenje.

    Ja bih svakako stavio bateriju da se napuni nekako i onda probao preko flash tool-a da ubacim nesto sto provereno radi.

    Ja sam uspeo da unbrickujem Motorola Defy+ tako sto sam mu dao struju direkt na konektore, ali ti to ne bi preporucivao da radis posto je vrlo rizicno ako nisi vest sa strujom.

    Ubedjen sam da je ovo problem, jer Xperia ne moze da se upali dok je na punjacu, moras prvo da iskljucis sa punjaca, pa upalis, a kad padne ispod te cifre nece da puni jer nema dobar kernel koji kontrolise punjenje.
    by (49.5k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...