• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Ako promenim u podesavanjima da download-ujem igricu sa nepoznatog izvora,pise na sopstvenu odgovornost.Sta moze da se desi kada tako pise?
    in Nekategorisano by (120 points)

    1 Answer

    0 votes
    To je upozorenje zbog toga sto drugi sajtovi ili marketi sa kojih sikdas igrice mogu da sadrze viruse,a Google play prodavnice je kao najsigurnija.Mada ja sam licno skidao na stotine i instalirao nisam primetio nista lose,tebi bi preporucio ukoliko imas malo brzi telefon i vise ram-a da instaliras neki antivirus pa da posle pretrazujes i skidas igre sa interneta,mada da znas skidanje igara koje su placena verzija je nelegalno i kaznjivo zakonom.
    by (460 points)
    0
    Ja imam instaliran neki mcafee antivirus,a igrica je free,bila je nekad u play marketu ali je sada nema,pa mi je taj lik koji je napravio igricu poslao na mail link sa kog mogu da skinem.Da bih skunula,moram da uradim ovo sto sam pitala na pocetku,ali nisam sigurna da li smem jer ne znam sta moze da se desi kada pise "na sopstvenu odgovornost".Zato pitam.Hvala u svakom slucaju.
    0
    Ma instaliraj slobodno,uostalom Andorid je otvorena platforma bas zbog toga je i divna sto mozemo da radimo i prilagodjavamo sistem prema svojim potrebama.
    css adaptation by ::eboye::
    ...