• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Treba mi pomoc. Drugar mi je doneo njegov htc one na kome je obrisan sistem, moze da se ucita fastboot i recovery ali kad hocu u recovery da ucitam mount, nece. Posto sam preko njega hteo da ubacim na telefon softver fabricki. Da li postoji neka varijanta da se ubaci u njega ikako fabricki firmware iako je obrisan vec??? Inace neki MTP drajveri mi prave problem, i windows ne moze nikako da ih nadje iako imam instaliran HTC sync. Jos jedna stvar me zanima, kada skidam RUU.exe neki za htc. Sta treba da gledam od onih brojki i verzija da bih skinuo pravi posto par komada koja sam skinuo u toku instalacije mi izbaci ERROR [155]: UNKNOWN ERROR
    in HTC One S by (460 points)
    edited by

    1 Answer

    +1 vote
    Ubaci twrp recovery npr. I onda ako imas OTG kabal preko njega ubaci rom koj hoces. Znaci ubacis rom na usb, OTG u fon, usb u njega i u recovery-u izaberes opciju mount i mountujes OTG.

    A to sto nece da ti prepozna komp, ako imas windows 8 ili 8.1 ne moze da ti prepozna ako ti je HBOOT nizi od 1.55. Tako da uzmi komp sa windows 7, ins drajvere i sve bi trebalo da bude ok.
    by (220 points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...