• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  0 votes
  Pozdrav svima,

  Kupio sam nedavno Samsung galaxy S3 a potpuno sam nov korisnik android operativnog sistema...

  Čitajući na forumu video sam da šta god ozbiljnije da hoćeš da uradiš na androidu moraš rutovati telefon, a rutovanjem gubiš garanciju.

  Mene interesuje moze li se na neki način napraviti backup fabričkog ROM-a a da pritom telefon ne bude rutovan pa ako nedaj Bože nešto bude fonu vratim taj ROM i onda odnesem i važi mi garancija?

  Ili bi i pored toga videli da je telefon rutovan?

  Hvala unapred na odgovorima.
  in Samsung Galaxy S3 by (120 points)

  1 Answer

  0 votes
  Da bi bekapovao ceo sistem, moras rutovati telefon. Tako da nije moguce.

  Ali je moguce da ako ti posle bude potrebno da vratis stock ROM, da preko Kies aplikacije flesujes originalni softver i vratis u fabricko stanje ;)
  by (49.5k points)
  0
  Hteo sam da pitam slično pitanje pa da ne bi otvarao novu temu ovde ću se nadovezati. Kupio sam S3 na njemu je trenutno 4.3 sistem neko ga je verovatno apdejtovao pa sam mislio da ja preko odina ponovo flešujem 4.3 original rom da znači odradim čistu instalaciju. Vidim nekada da ima trzanja u sistemu mada razmišljam se da ubacim i cyanogenmod 11 ali mi se sviđa 4.3 zbog nekih opcija TouchWiza . Naravno suština je da će Samsung telefoni uvek trzati zbog TW-a ali eto da probam čini mi se da će bolje raditi. Izvinite zbog dužeg teksta.
  css adaptation by ::eboye::
  ...